Connect with us

Ihoroszkop

Áprilisi szerelemi horoszkóp: az Oroszlánokra új kalandok, a Bikákra viszont drámai szakítások várhatnak!

Asztrológia

Áprilisi szerelemi horoszkóp: az Oroszlánokra új kalandok, a Bikákra viszont drámai szakítások várhatnak!

Itt a tavasz középső hónapja, mely sokak számára az igaz szerelem elérkezését hozza majd.

Kos
Március 21 – Április 19

Ebben a hónapban megtanulod, hogy a türelem néha rózsát terem. Ez kihívást jelent a számodra, hiszen az érzéseid biztosak egy adott személlyel kapcsolatban és tudod, hogy csak rá vágysz. Mindig fontold meg, kinek pontosan mit mondasz, hiszen a tüzes szenvedély az idő múlásával csak még hevesebben ég majd.

Bika
Április 20 – Május 20

Áprilisban drámai változást tapasztalhatsz a szerelmi életedben. Szükséged lenne egy olyan szerelmi kapcsolatra, mely felhúz, nem lelombozza a kedved. Az életed új irányt vehet, ha esélyt adsz egy új kezdetnek. Ha nem, egy esetleges szakítás is szóba kerülhet. Szingliként egy régi kedves ismerős kerülhet közel hozzád.

Ikrek
Május 21 – június 20

A karriered és egyéb elkötelezettségeid nagyban elveszik a szabadidődet, így a párod joggal kér számon a különtöltött idő miatt. Vedd figyelembe, hogy szüksége van rád, így nem engedheted meg azt, hogy vele ne tölts kellő szabadidőt. Hidd el, minden nehézség legyőzhető, csak akarni kell.

Rák
Június 21 – július 22

A következetes kommunikáció és a hit egymással szemben előremozdítja majd a kapcsolatodat. Szerelmed teljesen kivirul melletted, ha nem hagyod, hogy a hétköznapok problémái átvegyék feletted az uralmat. Szingliként nem várt meglepetésre számíthatsz. 

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top