Connect with us

Ihoroszkop

Ez a 3 csillagjegy nem a hosszú kapcsolatok híve

Asztrológia

Ez a 3 csillagjegy nem a hosszú kapcsolatok híve

Bár mindenki vágyik a szeretetre és a biztonságra, vannak páran, akik képtelenek elköteleződni – biztosan találkoztunk már ilyen személlyel, vagy éppen magunk vagyunk ilyenek, és nem tudunk hosszú távú kapcsolatokban benne maradni…

Bár mindenki vágyik a szeretetre és a biztonságra, vannak páran, akik képtelenek elköteleződni – biztosan találkoztunk már ilyen személlyel, vagy éppen magunk vagyunk ilyenek, és nem tudunk hosszú távú kapcsolatokban benne maradni. Természetesen a horoszkópunk is befolyásolhatja, hogy milyen kapcsolatokban érezzük jól magunkat – ez a 3 csillagjegy például kifejezetten a rövidebbeket preferálja.

Vízöntő

Ha egy Vízöntővel randizunk, óvatosnak kell lennünk – nem szeret ugyanis túl gyorsan haladni, és a hirtelen szeretetáradat sem a kedvére való. Ő nem az a típus, akinek a harmadik randin elmondhatjuk, hogy szeretjük, és nem is az, aki két hónap után össze fog költözni velünk, és megkéri a kezünket. Nem az a baj, hogy a Vízöntők szeretnének egyedül maradni, inkább az, hogy nagyon komolyan veszik a kapcsolataikat, és nem vágnak bele komoly dolgokba csak úgy akárkivel. Ha hosszabb távú kapcsolatban élünk egy Vízöntővel, biztosak lehetünk benne, hogy komolyan gondolja a dolgot, hiszen ha nem így lenne, már hűlt helyét sem találnánk.

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top