Connect with us

Ihoroszkop

Ezek a legveszélyesebb férfiak a horoszkóp szerint!

Asztrológia

Ezek a legveszélyesebb férfiak a horoszkóp szerint!

Legyünk őszinték, ha egy férfi elhív randevúra, az utolsó dolog, amit megkérdünk tőle, hogy mi a horoszkópja. Pedig ez is fontos lenne, mert sok mindent elárulhat az illető személyiségéről…

Legyünk őszinték, ha egy férfi elhív randevúra, az utolsó dolog, amit megkérdünk tőle, hogy mi a horoszkópja. Pedig ez is fontos lenne, mert sok mindent elárulhat az illető személyiségéről.

Az alábbiakban azokról a férfiakról olvashatunk, akik a horoszkópjuk alapján nem éppen a legjobb választásnak bizonyulnak, így ajánlott az óvatosság velük szemben.

Az Ikrek férfi: gonosz, álnok

Minden nő vonzódik az Ikrek férfihoz, ezért rendszerint nagy nőcsábász hírében áll. Gondolkodás nélkül szerelmet vall, és noha ebben nem hazudik, valójában minden vágya, hogy ágyba vigye a kiszemelt hölgyet, és a szerelem, amit érez, gyakran szalmaláng életű. Ma szereti a nőt, holnap viszont már ő maga sem tudja.

Mi a teendő?

Nem szabad egyből igent mondani neki, inkább érdemes játszadozni vele. A nő ne mutassa ki az érzéseit, hagyja, hogy gondolkodjon, bizonytalanodjon el, így sokáig fenn lehet tartani az érdeklődését.

Oroszlán: öntelt

Az Oroszlán férfi imád kitűnni, szereti, ha gyönyörű nők veszik körül, és nagy hódító hírében is áll. Legtöbbször azért szerez meg egy nőt, hogy büszkélkedjen vele. Csak magának akarja a nőt, olyan lesz számára a nő, mint egy ékszer. Azonban a gőgössége és egoizmusa megakadályozza abban, hogy a nő mellette boldog, kiegyensúlyozott, elégedett életet élhessen.

Mi a teendő?

Érdemes dicsérettel elhalmozni, hogy érezze, hogy senki sem érhet a nyomába, így a nőt, aki mellette van, mindennél jobban fogja szeretni, és soha nem csalja meg.

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top