Connect with us

Ihoroszkop

Ezeket a csillagjegyeket válaszd, ha boldog párkapcsolatra vágysz

Asztrológia

Ezeket a csillagjegyeket válaszd, ha boldog párkapcsolatra vágysz

Ezekkel a csillagjegyekkel lehet a legboldogabb a párkapcsolatod, a házasságod. A horoszkóp szerint ők azok, akikkel a leginkább megértitek egymást, akivel a legnagyobb az esélyed a harmóniára, a szerelemre. Vajon a párod is köztük van?

Ezekkel a csillagjegyekkel lehet a legboldogabb a párkapcsolatod, a házasságod. A horoszkóp szerint ők azok, akikkel a leginkább megértitek egymást, akivel a legnagyobb az esélyed a harmóniára, a szerelemre. Vajon a párod is köztük van? Egymásra találtatok már?

A Kos (március 20. – április 19.)

Oroszlán, Nyilas, Ikrek

Kos jegyűként bámulatosan energikus és fáradhatatlan típus vagy, minden újdonság lelkesít és érdekel. Hozzád hasonlóan nyitott és bátor társra vágysz. Az Oroszlán, a Nyilas és az Ikrek pontosan ilyen, hiszen inspirálóak, imádják a kalandokat, nem félnek a kihívásoktól, a kockázatoktól, és folyton keresik az izgalmakat.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bak, Szűz, Halak

Bika jegyűként nagyon gyakorlatias, megbízható és kitartó csillagjegyként tartanak számon. Olyan társra vágysz, aki tisztában van az értékeivel, céltudatos, pontosan tudja, mit szeretne elérni az életében. Az ideális társ olyasvalaki, aki biztonságot, stabil háttered ad, aki nem beszél a levegőbe, akivel hasonlóak az értékeitek. A Bak, a Szűz és a Halak is pontosan ugyanezt keresik a párkapcsolatban.

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top