Connect with us

Ihoroszkop

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-03-30 “Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy…”

Napi Szerelmi Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-03-30 “Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy…”

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Bak

Meglehet, hogy akit szeret, ma meglehetõsen felborzolja a kedélyeket, s ez kissé frusztrálttá és gondterhelté teheti kapcsolatukat. Talán a türelme fogytán, vagy esetleg úgy gondolja, hogy amit párja szajkóz az, az ön számára mindig is egyértelmû volt és még csak beszélni is felesleges róla. Akárhogy is, legyen ma nagyvonalú és elégítse ki párja minden, a dolgok újrabeszélésére irányuló igényét, kedves Bak, hogy fennmaradhasson a béke és harmónia önök között.

Bika

Egy tökéletes világban, ahol az ember azt csinálhat, amit csak akar, jutna idõ bármennyi romantikázásra kedvesével, ám a valóságban most szükséges lehet elõtte végeznie a sokszor unalmas napi kötelezõkkel. Igyekezzen mielõbb elvégezni velük, akkor még lehet esély, hogy megmentse a napot és azzal tölthesse a hátralévõ részét, akit szeret. Teendõi közepette pedig tervezzen és álmodozzon nyugodtan erõsen erotikus töltetût, ugyanis szerencsés körülményeket jeleznek most etekintetben a csillagok, így nagy esély van a beteljesülésükre!

Halak

Ma egy kínos pillanat adódhat szerelmi életében, melyet hirtelenében egy torz mosollyal, esetleg zavarodott beszéddel próbálhat leplezni. Amint megához tér az elsõ sokk után, mindenképpen kezdeményezzen az ügyben egy õszinte beszélgetést az érintettel, hogy még azelõtt tisztába tegyék a dolgokat, mielõtt a kínos szituáció nagyobb félreértések és konfliktusok kialakulásához vezethetne. Jobb lesz így mindkettõjüknek!

Ikrek

A mai napon ne kapkodjon el semmit a szerelem terén, kedves Ikrek, ha azt akarja, hogy valóban szilárd alap jöjjön létre kapcsolatuk további fejlõdéséhez. Igyekezzen gyengéd és türelmes lenni, valamint gondoskodjon arról, hogy kedvese minél inkább élvezze most az önnel töltött perceket, hisz egy jó szerelmi kapcsolatnak mi más is lehetne az alapja. Ha pedig õ élvezi az együttlétet, akkor garantáltan ön is fogja!

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Napi Szerelmi Horoszkóp kategóriában

To Top