Connect with us

Ihoroszkop

Ez a 4 csillagjegy mesteri az ágyban

Asztrológia

Ez a 4 csillagjegy mesteri az ágyban

Akadnak csillagjegyek, akik született tehetségek, ösztönösen tudják, mit és hogyan tegyenek az ágyban a párjuk és persze saját maguk örömére. Ezt a négy csillagjegy valódi mester a hálószobában. Hogy kik ők és miért is szuperek, a horoszkópból kiderül. Vajon te is köztük vagy? A párod esetleg?

Az Oroszlán figyelemre vágyik az ágyban

Az Oroszlán imádja a reflektorfényt, amikor csakis ő tetszeleghet a figyelem központjában, nincs ez vele másként az ágyban sem. Pontosan tudja, mit akar és mit vár el tőled. Határozott, bámulatosan magabiztos, és a hálószobában is lehengerlő típus. Azzal is tisztában van, hogy elképesztő vele a szex, nagyvonalú és figyelmes szerető. Ő az igazi alfa-hím, irányít és leural. Annak ellenére, hogy hajlamos saját magára gondolni, az ágyban minden figyelmét rád irányítja, minden kívánságodat teljesíti. Viszont soha ne felejtsd el nagyra értékelni, méltatni a teljesítményét, magaddal teszel jót, ugyanis a következő alkalommal még többet akar majd adni.

A Mérleg a legjobb szerető

Bármilyen furcsának is tűnjön, de igen, a Mérleg az első számú, a legjobb szerető. Csak az Oroszlán meg ne tudja… Szenvedélyes, mégis romantikus, lenyűgöző, valódi férfi. Az ágyban mindenképpen. Mindent azért tesz, hogy boldoggá tegyen téged, amihez persze rendelkezik is minden szükséges adottsággal, ismerettel. Ha szenvedélyes, igazán figyelmes és maximálisan kielégítő társra vágysz, nála keresve sem találhatnál megfelelőbbet. Amikor igazán szerelmes, szó szerint a tenyerén hordoz, semmi és senki más nem érdekli, csak te. Kell ennél több?

Forrás:

1 2
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top