Connect with us

Ihoroszkop

Ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot

Asztrológia

Ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot

Vannak, akinek idő kell ahhoz, hogy érzelem alakuljon ki bennük a másik iránt. És vannak olyanok, akik olyan gyorsan megunják a párjukat, mint amilyen gyorsan megkedvelték. Állítólag az egyes csillagjegyekre sokkal inkább jellemző ez, mint másokra. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot.

Minden egyes csillagjegy és azon belül is minden ember másképp viselkedik a párkapcsolatban. Vannak, akik első látásra szerelmesek lesznek, és életük végéig kitartanak a párjuk mellett. Vannak, akinek idő kell ahhoz, hogy érzelem alakuljon ki bennük a másik iránt. És vannak olyanok, akik olyan gyorsan megunják a párjukat, mint amilyen gyorsan megkedvelték. Állítólag az egyes csillagjegyekre sokkal inkább jellemző ez, mint másokra. Mutatjuk, ez az 5 csillagjegy unja meg leghamarabb a párkapcsolatot.

Kos

A Kosok szeretnek vadászni, szeretnek hódítani. És hajlamosak arra, hogy fejjel rohanjanak a falnak, vagyis ez esetben fejest ugorjanak egy kapcsolatba – meggondolatlanul. De amilyen gyorsan belekezdenek egy kapcsolatba, olyan gyorsan képesek ki is lépni belőle, amikor rájönnek, hogy valójában nem is azt akarták. Mert már megvan a „zsákmány”, már nincs több kihívás a számukra.

Ikrek

A jegy szülöttei inkább intellektuálisan érdeklődnek a másik iránt. Számukra az érzelmek, a szerelem túl bonyolult. Amellett, hogy szívesen lubickolnak a boldogság és a szeretet mámorában, a párkapcsolattal járó kényelmetlenségek és nehézségek miatt mégsem rajonganak ezért. Ezért próbálnak meg inkább a racionalitás talaján maradni, s ha a logika úgy kívánja, könnyen és gyorsan szakítanak.

Mérleg

A Mérlegek nagyon rövid idő alatt képesek szerelembe esni, akár mindennap másba. A jegy szülöttei ugyanis egy elképzelt idillt keresnek, amit ha rövid időn belül nem találnak meg valakinél, azonnal keresnek mást, akiről el tudják képzelni, hogy ott talán megtalálják. Ahogy a szenvedély csitul, a Mérleg már „mocorog”, kifelé kacsintgat. Ezért is okozhat nagyobb gondot, ha hosszú távú kapcsolatot alakítunk ki egy Mérleggel.

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top