Connect with us

Ihoroszkop

Keddi Horoszkóp “Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is…”

Horoszkóp

Keddi Horoszkóp “Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is…”

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Holnapi horoszkópok egy teljesen eltérő megközelítésben!

Kos

Kedd
2018-04-03

Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.
A szerelemi élete eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran megesik önnel, hogy elmélyed a saját gondolataiban. Nincs azzal semmi baj, ha időnként álmodozik, de ne hagyja figyelmen kívül a fontos tényeket.
Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.
Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

http://asztrohoroszkop.hu/Kos-napi-horoszkop/

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Bika

Kedd
2018-04-03

Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket. Lett volna más módja is egy fontos probléma megoldásának, amit vagy nem vett észre, vagy nem jutott akkor éppen az eszébe az adott körülmények között. Szerencsére nincs semmi veszve, mert egy ésszerű beszélgetéssel megoldhatja a problémát.
A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat.
Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett.
A legmegfelelőbb esti kikapcsolódás az ön számára, ha ellátogat egy komolyzenei koncertre.

http://asztrohoroszkop.hu/Bika-napi-horoszkop/

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Ikrek

Kedd
2018-04-03

Lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak ez nem az ön szerencse napja. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, mert szép időszak elé néz a közeljövőben. A felhők mögött már kezd felragyogni a napfény, és ismét sikeres lesz az élet minden területén.
A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet.
Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.
Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

http://asztrohoroszkop.hu/Ikrek-napi-horoszkop/

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

Rák

Kedd
2018-04-03

Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná. Hamarosan lehetősége lesz rá, hogy bebizonyítsa mennyit is ér valójában, és miután megoldott egy komoly kihívást jelentő problémát, biztos lehet benne, hogy elnyeri a jutalmát.
Ez egy olyan időszak lehet, amikor úgy érzi, hogy soha nem lesz vége a munkának. Ne stresszelje feleslegesen magát, mert az rendkívül rossz hatással lelhet az egészségére..
A csillagok állása szerint ez az időszak kifejezetten ideális a sportolásra, izom növelésre. Látogasson el egy fitnesz centerbe, vagy edzőterembe.
Ha fél a kísérletezgetéstől, kérje ki egy tapasztalt kozmetikus tanácsát.

http://asztrohoroszkop.hu/Rak-napi-horoszkop/

facebook.com/asztrohoroszkop.hu

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Horoszkóp kategóriában

To Top