Connect with us

Ihoroszkop

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-04-03 “A mai nap, igencsak szerencsésen alakulhat a szerelem terén…”

Napi Szerelmi Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-04-03 “A mai nap, igencsak szerencsésen alakulhat a szerelem terén…”

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Kos

Amennyiben szingli, kedves Kos, ma valaki igencsak nagy érdeklõdést mutathat ön iránt, s, ha hagyja magát, még az is lehetséges, hogy este nem egyedül bújik majd ágyba, azonban, mielõtt beadná a derekát, mindenképpen tegyen fel egy kérdést: vajon hova ez a nagy sietség?

Mérleg

A mai nap, igencsak szerencsésen alakulhat a szerelem terén, kedves Mérleg, ugyanakkor, könnyen elõfordulhat, hogy ami eleinte igencsak sokat ígér, a végére mégsem váltja be a hozzá fûzött reményeket. Ne keseredjen el, örüljön annak, ami viszont összejött, végül is valahol mindent el kell kezdeni, aztán már csak kitartás kérdése az egész…

Nyilas

Ma kissé unalmasnak, egyhangúnak érezheti jelenlegi szerelmi életét, ugyanakkor, nem mindegy, milyen megoldásban is gondolkodik e téren. Akárhogy is, de ne higgyen a mesés, szüntelenül parázsló szerelemrõl és lepedõakrobatikáról szóló meséknek, mert lehet, hogy ezek forrása még jobban ki van apadva a valóságban, mint az ön szerelmük kútja!

Oroszlán

Bárhogy is teljen a nap, kedves Oroszlán, ma akkor érheti el szerelmi téren a maximumot, ha teljes egészében a sorsra bízza magát, sodródik az árral és spontán marad, ugyanis, csak így lehet átszakítani bizonyos gátakat, melyek esetleg eddig akadályozták, korlátozták bizonyos tekintetben a szerelmi életét! Tegyen egy próbanapot ebben a szellemben!

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Napi Szerelmi Horoszkóp kategóriában

To Top