Connect with us

Ihoroszkop

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-04-03 “A mai nap, igencsak szerencsésen alakulhat a szerelem terén…”

Napi Szerelmi Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-04-03 “A mai nap, igencsak szerencsésen alakulhat a szerelem terén…”

Kövesd szerelmi horoszkópodat és tudd meg mikor van a legnagyobb esélyed egy romantikus élményre!

Rák

Ma egy meglehetõsen kínos beszélgetésre kerülhet sor, mely ugyanakkor, rendkívül sokat segíthet a jelenlegi kapcsolat dinamikájának helyreállításában. Ehhez azonban meglehet, hogy nem csak, hogy mindkettejüknek engednie kell, de meglehet, hogy kijjebb kelhet tolni a határokat is a kelleténél! Nehéz nap lehet tehát a ma, legalábbis szerelmi téren, kedves Rák.

Skorpió

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma akár több programját és le kellhet mondania, csak, mert kedvesének szüksége van önre. Ha nehéz is, tegyen a kedvére, hiszen néha mindenkinek lehetnek érzékenyebb pillanatai az életben. Talán holnap majd ön kér tõle viszont valamit!

Szűz

Meglehet, hogy ma egy különleges szerelmi találkozóra kerül sor, talán kedvesével tûztek ki randevút, esetleg a helyszín különleges, vagy éppen, egy új szerelmi partnere hívta el valahová. Akárhogy is, a legfontosabb, hogy, amikor együtt lesz ma szíve választottjával, legyen rugalmas és spontán, most akkor sikerülhet a legjobban egymásra hangolódniuk, s megfogni a pillanat varázsát!

Vízöntő

A mai nap, igencsak szenvedélyesnek ígérkezik, kedves Vízöntõ, amikor is, heves érzelmi kitörések, valamint igazi, parázs hangulat jellemezheti kapcsolatát, szerelmi életét. Akár szingli, akár párban él, a mai nap nem az unalomról fog szólni, az egyszer biztos!

Forrás:Asztrokalendárium

1 2 3
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Napi Szerelmi Horoszkóp kategóriában

To Top