Connect with us

Ihoroszkop

Nézd meg mi voltál előző életedben a horoszkópod szerint és ez milyen hatással van a jövődre

Asztrológia

Nézd meg mi voltál előző életedben a horoszkópod szerint és ez milyen hatással van a jövődre

Csillagaink nemcsak a jövőképünket árulják el, hanem a bennük rejtőző előző életünk legmélyebb titkait is.

A múlt jelen van az álmunkban, végig kísér életünk minden területén. Rád hogyan hat az előző életedből hozott útmutatás?

Kos – Valakinek kell érezned magad

E jegy szülötte kiváló színész, aki mindig képes a helyzethez megfelelő állarcot választani. Ragyogó és elbűvölő külsőd miatt, szinte magadhoz vonzod az ellenkező nemet és ragadozóként csapsz le rájuk. Hála játékosságodnak, élvezed az életet és lelkesen fogsz bele bármilyen új feladatba. Szereted, ha csodálnak, és ezért képes vagy bármit eltűrni.

Bizony, sokan ki is használják ezt a gyengédet. Korábbi életedben azonban senkinek érezted magad, és most mindenért kárpótlást követelsz magadnak. Tudod, hogy a természetes szépséged mindig a legelőnyösebb számodra, így a sminkelést sem viszed túlzásba, ám a trendkövetéssel néha átesel a ló másik oldalára. A táskádban elengedhetetlen kellék a tükör, amit naponta legalább kétszer használatba is veszel.

Temperamentumod leginkább a tigrisre hasonlít: ha bántanak, ütsz, vágsz, és csak akkor nyugszol meg, ha eléred, amit akarsz. Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen előző életedben elnyomott voltál, nem igazán álltál vagy állhattál ki magadért – így most mindent elkövetsz, hogy a mérleg végre egyensúlyba kerüljön.

Bika – Gyűlölöd, ha kihasználnak

Jó barát vagy, ám az ellenségekre annál nagyobb ellenszenvvel tekintesz. Ez nem véletlen. Előző életedben minden bizonnyal sokat bántottak, és kihasználtak, ezért a jelenlegiben messziről kerülöd az olyan emberek társaságát, akik nem őszinték veled szemben. Jelen életedben pontosan ezért van szükséged a veled született ravaszságra, mely mindig győzedelmeskedik, és végül mindig eléred a célodat.

Hosszú ideig, nagy türelemmel keresed az igaz barátokat, és reménykedve kutatod az általad önzetlennek gondolt emberek társaságát, mert előző életedben nem volt részed az őszinteségben.

Rendkívül makacs vagy, mindig pontosan tudod, mit akarsz, és ezért akár a világ végére is elmész. Könnyen becsapható vagy, így számolj el legalább tízig, mielőtt valamire igent mondasz.

Ikrek – Célod, hogy mindenki szeressen

Igen szórakoztató teremtés vagy, melletted soha nem lehet unatkozni. Rejtélyességed igencsak vonzóvá tesz az ellenkező nem szemében. Igazi társasági lény vagy, aki szívesen végig hallgatja a másik felet és érdeklődsz embertársaid gondjai, bajai iránt. Barátságos vagy és szívesen adsz tanácsot, csakhogy mindenkinek eleget tegyél.

Erre minden okod meg is van, hiszen korábbi életedben önző és akaratos voltál. Saját céljaid elérése érdekében képes voltál mindenen és mindenkin átgázolni. Jelen életedben azonban a barátaidért bármilyen áldozatra képes vagy, ugyanis így ellensúlyozod a múltban elkövetett hibáidat.

Fontos számodra hogy szeressenek, megbecsüljenek, és ezért mindent meg is teszel. Sokoldalúság jellemez, figyelmedet képes vagy egyszerre akár több dolog felé is irányítani.

Rák – Számodra a biztonság a legfontosabb

Szívesen visszakalandozol a múltba, legszívesebben mindent újra élnél. Jóságos vagy, ám két dolog van, amit soha senkinek nem tűrsz el, ez pedig a feletted való bíráskodás, illetve az, ha nevetség tárgyává válsz. A szeretet és a biztonság fontos számodra, ugyanis korábbi életedben ebben nem igazán volt részed.

Jó mesélő vagy, aki hamar magára vonja a társaság figyelmét, de nem beszél ki másokat. A kedvenc helyed az otthonod nem szívesen mozdulsz ki meghitt birodalmadból. Rendkívül rejtélyes vagy, és csak sok türelem által vagy meghódítható.

Elvárod, hogy mindig a férfi kezdeményezzen, inkább meghúzódsz a háttérben és várod a lépéseket, minthogy te magad mutasd ki először érzelmeidet. Ennek oka az, hogy a múltban nagyon rámenős voltál, önző módon akartál mindent és mindenkit. Lelkiismeret-furdalás nélkül kivetetetted hálódat arra a személyre, akiről úgy gondoltad, hogy kell neked. Érthető, hogy most visszahúzódóbb vagy, hiszen így kerül egyensúlyba a mérleg nyelve.

A cikk folytatásához kattintson a következő oldalra!

1 2 3
Tovább olvasom
Advertisement
Neked ajánljuk

Továbbiak a(z) Asztrológia kategóriában

To Top