A pénteki nap isteni üzenete

A pénteki nap isteni üzenete

Tartsd tisztán az álmok kertjét

Kép: pixabay

Tegnap láttuk, hogy az Úr Igéje segítségével erős gyökereket verhetünk szívünk talajában. Biztosan nem járhatsz rosszul, ha úgy döntesz, hogy időt szentelsz a Bibliában található gyakorlati bölcsesség tanulmányozására és elmélkedésre. Ma az úgynevezett „gyomnövényekről” fogunk beszélni, amelyek önmagukban nem károsak, csak csúnya látványt nyújtanak egy szép kertben.

Ahhoz, hogy az ember megvalósítsa álmait, szilárd gyökereket kell kifejleszteni, és ki kell gyomlálni mindent, ami elnyomhatja vagy megfojtja lendületünket. De hogy néznek ki ezek a gyomok? Mi szárítja ki az emberek életét és álmait? A gyom lehet az ego, ha jobban érdekel bennünket a személyes birodalmunk kiépítése, mint az isteni birodalom: A függőségek is gyomlálandó gyomnövények, amelyeket ki kell gyomlálni, és akkor nőnek, amikor lényegtelen tevékenységekre pazaroljuk az időt, vagy negatív vagy energiát elvonó emberekkel lógunk együtt. A gyomok véletlenszerűen nőnek, és ha nem szenteljük magunkat rendszeresen a kert gondozásának, pillanatok alatt mindent ellepnek.

Kedves olvasó, ha szeretnéd megvalósítani szíved álmait, és úgy tűnik, nem haladsz, próbáld meg, hogy kerted egy részét elborítja-e a gyomnövény. Határozd meg az indítékaidat, értékeld az Istennek és az Ő Igéjének szentelt időt, őszintén vizsgáld meg a cselekvési terveidet. Minél kevesebb a gyom, annál több esélye van álmaid kertjének a virágzásra.

Szép napot, hölgyeim

Mutasd meg nekem a gyomokat a kertemben, és adj erőt, hogy kihúzzam őket.

Márk 4 : 7

Más része a tövisek közé esett, de a tövisek megnőttek, megfojtották, és így nem hozott termést.