2023: A Tűz elem dominanciája a Kígyó hónapjában

A 2023-as év Kígyó hónapjában a tűz elem dominál, ami erőteljes érzelmeket és szenvedélyeket gerjeszt. A Kígyó energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket, amelyek pozitív vagy negatív irányba vezethetnek. Az emberek elmozdulnak a jelenlegi állapotuktól és érzik, hogy tenniük kell valamit. A célok nagyon fontosak lesznek, és álmodozókká válhatunk. A stagnálás és a cselekvésvágy kémiája jelen van, és a tűz elem időnként lustává vagy kapkodóvá tehet minket. Májusban nagy hangsúly lesz a pénzügyekre, és érdemes lesz figyelni a meggondolatlan döntéseket és figyelmetlenségből adódó hibákat. A hónap üzenete arra int, hogy csak annyit tegyünk, amire megkérnek, és ne vállaljunk mások gondjait. A kezünkbe akarjuk venni az irányítást, de óvatosságot kell gyakorolni, hogy ne kövessünk el hibákat vagy ne terheljük túl magunkat. Ezen kívül, a hónap alkalmas az utazásra és az új helyek felfedezésére. Az év változékony lesz, és bármelyik hónapban meglepő fordulatokra számíthatunk az életünkben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A 2023-as év Kígyó hónapjának meghatározó eleme a tűz, amely szenvedélyeket és erős érzelmeket gerjeszt sokunkban. A Kígyó mágikus állatjegy, energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket. Ezek vezethetnek pozitív irányba, de akár negatívba is. Mindent erőteljesebben fogunk érzékelni, az események hatásai a zsigereinkig hatolnak, így senkit nem hagynak érintetlenül. Hatására a legtöbben elmozdulnak a jelenlegi állapotukból. Lehet, valaki épp csak egy milliméternyit, míg mások hatalmas lépéseket tesznek meg a következő napokban. Azt fogjuk érezni, hogy tennünk kellene valamit, talán nem is tudjuk, hogy mit, de az, ami van, már vagy idejétmúlt, vagy unalmas lesz. És ez napokon belül is változhat. Ami az egyik nap még érdekes, sőt az eddigi legfontosabb célnak érezzük, az másnap már okafogyottá válik, mert jön valami újabb, érdekesebb. Ennek egy másik megjelenési formája az, hogy most a rövidtávú dolgoknak jobban kedveznek az energiák, ezért nem baj, ha ezekre fókuszálunk inkább.

A célok nagyon fontosak lesznek, jövőbelátók leszünk, sőt, álmodozók.Talán egy kicsit szétsózasaaron is. Nagy álmok jöhetnek és el is illannak, ha nincs valóságalapjuk vagy kivitelezhetetlenek, mert most azoknak a terveknek van létjogosultságuk, amikért tenni is tudunk. A többi megmarad a fióknak, de nem baj, mert eljöhet az az idő, amikor újra aktuálissá válnak. Egyidejűleg lesz jelen a stagnálás és a fokozott cselekvésvágy, ami talán furcsa párosítás, de most mégis így lesz. A tűz elem kényelmessé tehet, olykor talán lustává is. Közben meg feszíthet a tettvágy is, ami azt eredményezi, hogy kellenek majd a semmittevős, lustálkodós napok ahhoz, hogy amikor helyzet van, teljes erőbedobással és lelkesedéssel vessük bele magunkat a feladatunkba. Ezért most helye van a megszokásnak, kényelemnek, és ugyanúgy az aktív cselekvésnek is. Adjuk át magunkat annak, ami épp aktuális az adott napon!<img loading="lazy" class="alignleft wp-image-8898" src="https://kinai-horoszkop.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!