2023. április: A kínai asztrológia szerint a Sárkány hónapja – hogyan befolyásolhatja a mindennapjainkat?

2023. áprilisban a kínai asztrológia szerint a Sárkány hónapja lesz, amelyet Jang Tűz elem jelöl. Ez a hónap kettős hatásokat hoz magával, amelyek befolyásolhatják a hangulatunkat és motivációnkat. Ha van számunkra fontos cél vagy feladat, akkor lelkesen és örömmel vetjük bele magunkat, de ha nincs kellő motiváció vagy kötelezettség, könnyen lustasággá válhatunk. Fontos, hogy figyeljünk a részletekre és ne húzzuk az időt, mert később visszaüthetnek ezek a elodázott dolgok. A Sárkány hónapja alatt előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyekkel már korábban is megküzdöttünk, de most a javítás vagy a megbocsátás lehetősége adódik. A fontos üzenet ennek a hónapnak, hogy a tetteinknek következményei vannak, és mind a pozitív, mind a negatív eseményekből tanulhatunk. A hangulatunk változékony lesz, könnyen elveszítjük a türelmünket és változtatjuk meg a szándékainkat. A kommunikációra és a kapcsolatokra is figyelnünk kell, hogy ne okozzunk felesleges konfliktusokat. A Sárkány hónapja ideális lehet a pihenésre és az otthon töltött időre, valamint a szoros kapcsolatok ápolására. Spirituális szempontból erőteljes energiák lesznek jelen, amelyek intenzív érzelmeket és megérzéseket válthatnak ki. A romantikára is kedvező időszak következik, érdemes kihasználni a szerelmi lehetőségeket. A Kakas állatszimbólum segíthet csökkenteni a negatív hatásokat ebben a hónapban. Fontos, hogy az alábbiakban felsorolt napokon óvatosabbak legyünk a döntéshozatalban és ne vállaljunk nagyobb kötelezettségeket.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülnek. Mintha kettős fronthatás hatása alatt lennénk, mert időnként teljes erővel vetjük bele magunkat valamibe, aztán jön egy másik nap és pont az ellenkezője érvényesül, ami miatt egész nap csak heverésznénk.

Valójában, ha nincs kellő motiváció vagy kötelezettség, akkor inkább meg sem mozdulunk. De ha határidő jön vagy valami nagyon felkelti az érdeklődésünket, akkor nincs megállás, csináljuk a dolgunkat. Sőt még lelkesek is tudunk lenni, szívesen és örömmel vetjük bele magunkat az adott dologba. Lelkesedés vagy külső késztetés hiányában a másik végletbe eshetünk át, ami miatt nagyon kényelmesek, akár lusták is lehetünk. Ezzel pedig gondokat okozhatunk magunknak rövid- és hosszú távon is. Azok a helyzetek, amelyeket elodázunk vagy nem kellő gondossággal végzünk a későbbiekben visszaüthetnek, ezért mindenképp azt javaslom, hogy a fontos dolgokban legyük körültekintők. Ne húzzuk az időt, essünk mihamarabb túl a kötelezettségeinken és figyeljünk a munkában, illetve a magánéletben is a részletekre, mert ezeken könnyű elcsúszni. Ha a hónap folyamán nehézségekbe futnánk bele, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyökérokot a múltban fogjuk megtalálni. Az is lehetséges, hogy a Sárkány hónapja felszínre hoz helyzeteket, melyekkel már egyszer-kétszer meggyűlt a bajunk és itt az idő, helyre tegyük vagy lehetőséget kapunk a javításra. Mindenképp hasznunkra fog válni, ha az előttünk álló időszakban nagyobb tudatossággal intézzük a munkánkat és feladatainkat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!