2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés: Kettős hatások és az időről ne húzzunk!

Az „2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés” című cikk arról szól, hogy az áprilisban érkező Sárkány hónap kettős hatásokat hoz magával. Változó hangulat, ingadozó motiváció és cselekvés jellemzi ezt az időszakot. Fontos, hogy körültekintőek legyünk a fontos döntésekben és feladatokban, és ne húzzuk az időt. A cikk azt is hangsúlyozza, hogy a tetteinknek következménye van, így a pozitív döntéseinknek és cselekedeteinknek is kellemes utóhatásai lehetnek. Emellett a hónapban változékony lehet a hangulatunk, és fontos, hogy figyeljünk a kommunikációnkra. A cikk megemlíti, hogy szerelmi lehetőségek is várhatóak ebben a hónapban, és a Kakas szimbólum segíthet a negatív hatások csökkentésében. A cikk a hónap legkedvezőbb és legkedvezőtlenebb napjait is felsorolja.

Az eredeti leírásban szereplő angol szöveget lefordítottam a magyarra.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülnek. Mintha kettős fronthatás hatása alatt lennénk, mert időnként teljes erővel vetjük bele magunkat valamibe, aztán jön egy másik nap és pont az ellenkezője érvényesül, ami miatt egész nap csak heverésznénk.

Valójában, ha nincs kellő motiváció vagy kötelezettség, akkor inkább meg sem mozdulunk. De ha határidő jön vagy valami nagyon felkelti az érdeklődésünket, akkor nincs megállás, csináljuk a dolgunkat. Sőt még lelkesek is tudunk lenni, szívesen és örömmel vetjük bele magunkat az adott dologba. Lelkesedés vagy külső késztetés hiányában a másik végletbe eshetünk át, ami miatt nagyon kényelmesek, akár lusták is lehetünk. Ezzel pedig gondokat okozhatunk magunknak rövid- és hosszú távon is. Azok a helyzetek, amelyeket elodázunk vagy nem kellő gondossággal végzünk a későbbiekben visszaüthetnek, ezért mindenképp azt javaslom, hogy a fontos dolgokban legyük körültekintők. Ne húzzuk az időt, essünk mihamarabb túl a kötelezettségeinken és figyeljünk a munkában, illetve a magánéletben is a részletekre, mert ezeken könnyű elcsúszni. Ha a hónap folyamán nehézségekbe futnánk bele, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyökérokot a múltban fogjuk megtalálni. Az is lehetséges, hogy a Sárkány hónapja felszínre hoz helyzeteket, melyekkel már egyszer-kétszer meggyűlt a bajunk és itt az idő, helyre tegyük vagy lehetőséget kapunk a javításra. Mindenképp hasznunkra fog válni, ha az előttünk álló időszakban nagyobb tudatossággal intézzük a munkánkat és feladatainkat.

A hónap fő üzente mindannyiunk számára, hogy a tetteinknek következménye van. És itt nem kell, hogy összeugorjon a gyomrunk, mert természetesen a pozitív események is várhatók, hiszen rengeteg jó döntésünk és cselekedetünk volt, van és lesz az életünkbn, amelyeknek kellemes utóhatásai lesznek.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!