„2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés: Kettős hatások és fontos lépések az állatjegyünk alapján”

A „2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés” cikkben a Jang Tűz Sárkány hónapjának hatásairól olvashatunk. A cikk szerint ez a hónap kettős hatásokkal jár, amelyek időnként motivációhiányt vagy kényelmetlen lustaságot eredményezhetnek. Ezért fontos, hogy körültekintőek legyünk a fontos dolgokban és ne húzzuk az időt. Az előrejelzés arra is figyelmeztet, hogy a tetteinknek következményei vannak, és jó döntéseinknek és cselekedeteinknek kellemes utóhatásai lehetnek. A hangulatunk változékony lehet ebben a hónapban, és gyakrabban változtathatjuk meg a szándékainkat. Emellett javasolja, hogy vigyázzunk a kommunikációnkra és ápoljuk a kapcsolatainkat. A cikk említi továbbá, hogy ebben a hónapban sok szerelmi lehetőség várható, de a Sárkány jegye szeszélyes lehet, így fontos a flörtöket élvezni, de nem beletemetkezni. A cikkben további lépéseket is ajánlanak a kínai horoszkóp értelmezéséhez, hogy megtudjuk, mire számíthatunk az adott hónapban az állatjegyünk alapján.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

2023. április – Sárkány hónap – kínai asztrológiai előrejelzés

A Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülnek. Mintha kettős fronthatás hatása alatt lennénk, mert időnként teljes erővel vetjük bele magunkat valamibe, aztán jön egy másik nap és pont az ellenkezője érvényesül, ami miatt egész nap csak heverésznénk.

Valójában, ha nincs kellő motiváció vagy kötelezettség, akkor inkább meg sem mozdulunk. De ha határidő jön vagy valami nagyon felkelti az érdeklődésünket, akkor nincs megállás, csináljuk a dolgunkat. Sőt még lelkesek is tudunk lenni, szívesen és örömmel vetjük bele magunkat az adott dologba. Lelkesedés vagy külső késztetés hiányában a másik végletbe eshetünk át, ami miatt nagyon kényelmesek, akár lusták is lehetünk. Ezzel pedig gondokat okozhatunk magunknak rövid- és hosszú távon is. Azok a helyzetek, amelyeket elodázunk vagy nem kellő gondossággal végzünk a későbbiekben visszaüthetnek, ezért mindenképp azt javaslom, hogy a fontos dolgokban legyük körültekintők. Ne húzzuk az időt, essünk mihamarabb túl a kötelezettségeinken és figyeljünk a munkában, illetve a magánéletben is a részletekre, mert ezeken könnyű elcsúszni. Ha a hónap folyamán nehézségekbe futnánk bele, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyökérokot a múltban fogjuk megtalálni. Az is lehetséges, hogy a Sárkány hónapja felszínre hoz helyzeteket, melyekkel már egyszer-kétszer meggyűlt a bajunk és itt az idő, helyre tegyük vagy lehetőséget kapunk a javításra. Mindenképp hasznunkra fog válni, ha az előttünk álló időszakban nagyobb tudatossággal intézzük a munkánkat és feladatainkat.

A hónap fő üzente mindannyiunk számára, hogy a tetteinknek következménye van. És itt nem kell, hogy összeugorjon a gyomrunk, mert természetesen a pozitív események is várhatók, hiszen rengeteg jó döntésünk és cselekedetünk volt, van és lesz az életünkbn, amelyeknek kellemes utóhatásai lesznek. Igen, történhetnek rossz dolgok is, de ezekből most tanulni kell és nem beletemetkezni a keserűségbe.

Meglehetősen változékony lesz a hangulatunk, akár a jelenlegi időjárás, és ami ebben az évben különösen jellemző, de a Jang Tűz Sárkány hónapban felettébb igaz lesz. Könnyebben veszítjük el a türelmünk, gyakrabban változtatjuk meg a szándékainkat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!