2023 áprilisában: A Sárkány hónapja – kettős hatások és lehetőségek

2023 áprilisában a kínai asztrológia szerint a Sárkány hónapja következik, mely kettős hatásokat hoz. Fontos, hogy legyünk körültekintőek, ne halasszuk el a dolgokat, és ha nehézségekbe ütközünk, kereszkedjük a gyökérokot. A hónap során nagyobb tudatossággal intézzük az ügyeinket és figyelünk a részletekre. A tetteink mindig következményekkel járnak, ezért fontos, hogy ne hagyjuk magunkat a keserűségbe. A hangulatunk változékony lehet, könnyebben elveszíthetjük a türelmünket és gyakrabban változtathatjuk meg a szándékainkat. A romantikára éhezőknek kedvező lesz a hónap, de óvatosan kell kezelni a flörtöt. A Tigris jegye alatt születetteknek a változásokra kell koncentrálniuk, a Nyúl jegy szülötteire pedig pozitív hatások várnak. A Sárkány hónapja az idei év legkedvezőbb hatásait hozza a Sárkány jegy szülötteinek. A Kígyó jegyűekre nem lesz hatással a Sárkány hónap energiája.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A 2023. április hónapja a kínai asztrológiában a Sárkány hónapjának nevezett időszak. Ez a hónap jellemzően kettős hatásokat hoz magával. Időnként teljes erővel belevetjük magunkat valamibe, majd másnap épp az ellenkezője érvényesül. Ezért időnként kényelmesek, sőt lusták is lehetünk. Fontos, hogy legyünk körültekintőek és ne halasszuk el a dolgokat, mert előbb-utóbb visszaüthetnek. Ha nehézségekbe ütközünk, fontos, hogy a múltban kereszkedjük a gyökérokot. A hónap során nagyobb tudatossággal intézzük az ügyeinket és figyeljünk a részletekre.

A tetteinknek mindig következménye van, ezért ne hagyjuk magunkat a keserűségbe. A hangulatunk az időjáráshoz hasonlóan változékony lehet. Könnyebben elveszíthetjük a türelmünket és gyakrabban változtatjuk meg a szándékainkat. Türelmetlenebbek és temperamentumosabbak lehetünk. Ezért fontos, hogy megválogassuk a szavainkat és figyeljünk a kommunikációnkra. Több időt szánjunk a lelki kötődéseinkre és foglalkozzunk a részletekkel.

Spirituális energiáink felgyorsulnak és sok megérzésünk lesz. Láthatunk dolgokat, amelyek nagy hatással lehetnek ránk és a környezetünkre. A romantikára éhezőknek kedvező lesz a hónap, de ne vigyük túlzásba a flörtöt. Ebben a hónapban a Kakas szimbólum segíthet csökkenteni az esetleges negatív hatásokat.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Április 6., 12., 14., 18., 24., 26., 30.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak:

Április 10., 11., 15., 17., 22., 23., 27., 29. és Május 4., 5.

Tigris

Ebben a hónapban a Tigris jegye alatt születetteknek a változásokra kell koncentrálniuk. Meg kell lépniük a komfortzónából és nyitottá kell válniuk az új lehetőségek felé. A Sárkány hónapja segít a lépésről-lépésre való fejlődésben.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!