„2023-ban a Kígyó hónapjában erős érzelmek és szenvedélyek hatásolnak minket: Az évben nagy hangsúlyt kapnak a pénzügyek és a Tigris jegyében születettekre különösen fontos események várnak májusban”

2023-ban a Kígyó hónapjában az érzelmek és szenvedélyek különösen erős hatást gyakorolnak ránk. Az intenzív energiák felszínre hozzák a mélyen rejtőző érzéseket és lehetőséget adnak pozitív változásokra. A tűz elem fokozhatja a cselekvésvágyat, de időnként kényelmessé és lustává is tehet. Az évben nagy hangsúlyt kapnak a pénzügyek, és fontos lesz tudatosan kezelni a pénzügyi helyzetünket. A napokban gyakrabban tapasztalhatjuk a kapkodást, türelmetlenséget és meggondolatlan döntéseket, ezért figyelmesen kell átgondolni a lépéseinket. A Tigris jegyében születettek számára különösen fontos és erőteljes hatású események várhatóak májusban. Emellett jobban érzékenyek lehetünk és könnyebben érintettek mások eseményei. Fontos a tisztességes kommunikáció és a célokra való koncentráció. A hónapban félreértések és gondatlanságok előfordulhatnak, ezért óvatosan kell kezelni a helyzeteket. A csalódásokkal és sértődékenységgel szemben tudatosan kell fellépnünk, és meg kell találnunk a fejlődés lehetőségét ezekben a helyzetekben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A 2023-as év Kígyó hónapjának meghatározó eleme a tűz, amely szenvedélyeket és erős érzelmeket gerjeszt sokunkban. A Kígyó mágikus állatjegy, energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket. Ezek vezethetnek pozitív irányba, de akár negatívba is. Mindent erőteljesebben fogunk érzékelni, az események hatásai a zsigereinkig hatolnak, így senkit nem hagynak érintetlenül. Hatására a legtöbben elmozdulnak a jelenlegi állapotukból. Lehet, valaki épp csak egy milliméternyit, míg mások hatalmas lépéseket tesznek meg a következő napokban. Azt fogjuk érezni, hogy tennünk kellene valamit, talán nem is tudjuk, hogy mit, de az, ami van, már vagy idejétmúlt, vagy unalmas lesz. És ez napokon belül is változhat. Ami az egyik nap még érdekes, sőt az eddigi legfontosabb célnak érezzük, az másnap már okafogyottá válik, mert jön valami újabb, érdekesebb. Ennek egy másik megjelenési formája az, hogy most a rövidtávú dolgoknak jobban kedveznek az energiák, ezért nem baj, ha ezekre fókuszálunk inkább.

A célok nagyon fontosak lesznek, jövőbelátók leszünk, sőt, álmodozók.Talán egy kicsit szétszórtak is. Nagy álmok jöhetnek és el is illannak, ha nincs valóságalapjuk vagy kivitelezhetetlenek, mert most azoknak a terveknek van létjogosultságuk, amikért tenni is tudunk. A többi megmarad a fióknak, de nem baj, mert eljöhet az az idő, amikor újra aktuálissá válnak. Egyidejűleg lesz jelen a stagnálás és a fokozott cselekvésvágy, ami talán furcsa párosítás, de most mégis így lesz. A tűz elem kényelmessé tehet, olykor talán lustává is. Közben meg feszíthet a tettvágy is, ami azt eredményezi, hogy kellenek majd a semmittevős, lustálkodós napok ahhoz, hogy amikor helyzet van, teljes erőbedobással és lelkesedéssel vessük bele magunkat a feladatunkba. Ezért most helye van a megszokásnak, kényelemnek, és ugyanúgy az aktív cselekvésnek is. Adjuk át magunkat annak, ami épp aktuális az adott napon!

A kapkodás és türelmetlenség fokozottan jelen lesz a mindennapokban, így akinek ez amúgy is a sajátja, annak még inkább érdemes lesz figyelnie a munkájában és úgy általában mindenben.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!