2025-as asztrológiai események: tranzitok, napfogyatkozások, bolygó átjárások és holdfázisok (újhold, telihold, első negyed, utolsó negyed). Eastern Timeban van feltüntetve.

2025-es asztrológiai események
Horoszkóp
2025-ben számos izgalmas asztrológiai esemény várható, amelyek hatással lehetnek az életünkre és a világ eseményeire. Az asztrológiai események között megtalálhatók a tranzitok, az ecipszek, az állásbejövők és a holdfázisok (újhold, telihold, első negyed, utolsó negyed). A Keleti idő szerinti időpontok alapján tekintjük ezeket az eseményeket. Ha részletesebb verzióra lennél kíváncsi, amely tartalmazza a Holdat is, akkor nézd meg közvetlenül az első lehetőséget.

2025-ben számos szembetűnő tranzit várható, amelyek hatással lehetnek az érzelmi és érzelmi életünkre. A tranzitokkal számos új lehetőség és kihívás érkezhet az életünkbe, amelyek segítenek nekünk fejlődni és haladni a kívánt irányba. Ezek a hatások segítenek megtalálni az egyensúlyt az élet különböző területei között, és lehetőséget nyújtanak a személyes növekedésre és a pozitív változásokra.

Az ecipszek mindig izgalmas időszakok, amikor a bolygók és a Hold ütköznek egymással.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldalra!