„A 12 kínai állatövi jegy: jellemzők és tulajdonságok részletesen”

Az asztrológia számos érdekes és izgalmas információt kínál a különböző állatövi jegyekről. Minden zodiákus jegynek megvannak a maga jellemzői és tulajdonságai, amelyek hatással lehetnek az életünk különböző területeire. Ismerkedjünk meg tehát részletesen a 12 zodiákus jeggyel! Az alábbiakban megismerhetjük a Bivaly, Tigris, Nyúl, Sárkány, Kígyó, Ló, Kecske, Majom, Kakas, Kutya és Disznó jegyek jellemzőit és tulajdonságait.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

Az asztrológia számos érdekes és izgalmas információt kínál a különböző állatövi jegyekről. Minden zodiákus jegynek megvannak a maga jellemzői és tulajdonságai, amelyek hatással lehetnek az életünk különböző területeire. Ismerkedjünk meg tehát részletesen a 12 zodiákus jeggyel!

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

Április 6., 12., 14., 18., 24., 26., 30.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba:

Április 10., 11., 15., 17., 22., 23., 27., 29. Május 4., 5.

Bivaly:

A Bivaly jegy szülöttei nagyon kitartóak és elkötelezettek. Általában nyugodt és stabil személyiségek, akiket nehéz felbosszantani. A munkájukban és a családi életükben is megbízhatóak és rendkívül elkötelezettek. Szeretnek segíteni másoknak és mindig igyekeznek előrelépni az életben. Az érzelmeket és a szoros kapcsolatokat nagyra értékelik.

Tigris:

A Tigris jegy szülöttei rendkívül erősek és határozottak. Szeretik a kihívásokat és mindig kész új dolgokat kipróbálni. Az életben mindig keresik a fejlődés lehetőségeit, és nem félnek az új kalandoktól. Tigrisként nagyszerű vezetői képességekkel rendelkeznek és remekül motiválják az embereket a körülöttük.

Nyúl:

A Nyúl jegy szülöttei általában nyugodt és kedves személyiségek. Szeretnek harmóniában élni és kerülik a konfliktusokat. Kreatívak és művészies hajlammal rendelkeznek, és érzékenyek a környezetükre.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!