A 2023-as év Kígyó hónapjának tűzenergiája: érzések, célok és intuíció

A 2023-as év Kígyó hónapjának meghatározó eleme a tűz, amely szenvedélyeket és erős érzelmeket gerjeszt sokunkban. A cikk szerint a Kígyó energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket, ami pozitív vagy akár negatív irányba is terelhet bennünket. A hatása alatt sokan elmozdulnak a jelenlegi állapotukból és új célokat keresnek. A cikk rámutat arra, hogy a tűz elem egyszerre tehet minket kényelmessé és fokozhatja a cselekvésvágyunkat is. Emellett a kapkodás és türelmetlenség is fokozottan jelen lehet a mindennapokban, így fokozott figyelemre és tudatosságra van szükségünk. A cikk kiemeli, hogy a pénzügyek is nagy hangsúlyt kapnak májusban, és javasolja, hogy legyünk tudatosak a költéseink terén és szem előtt tartsuk a lehetőségeket a plusz bevételszerzésre. Végül, a cikk arra buzdít, hogy figyeljünk az intuíciónkra, mert az erősebb lesz, mint valaha, és segítséget nyújthat az életünk megkönnyítésében.

A második szekcióban pedig részletes három különféle zodiákus-jegyekre vonatkozó információ található: Tigris éve, hónapja és napja. A Tigris éve erőteljes és fontos eseményekkel szolgálhat, amelyek hatással lehetnek az emberek életére. A Tigris hónapban érzékennyé válhatunk és fontos, hogy tisztán kommunikáljunk és koncentráljunk a céljainkra, mivel félreértések és kapkodások fordulhatnak elő. A Tigris nap pedig arra figyelmeztet, hogy ha csalódást vagy hazugságot tapasztalunk, vizsgáljuk meg, hogy mi volt a saját szerepünk és hogyan cselekedtünk hasonló helyzetekben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A 2023-as év Kígyó hónapjának meghatározó eleme a tűz, amely szenvedélyeket és erős érzelmeket gerjeszt sokunkban. A Kígyó mágikus állatjegy, energiája felszínre hozza a mélyen szunnyadó érzéseket. Ezek vezethetnek pozitív irányba, de akár negatívba is. Mindent erőteljesebben fogunk érzékelni, az események hatásai a zsigereinkig hatolnak, így senkit nem hagynak érintetlenül. Hatására a legtöbben elmozdulnak a jelenlegi állapotukból. Lehet, valaki épp csak egy milliméternyit, míg mások hatalmas lépéseket tesznek meg a következő napokban. Azt fogjuk érezni, hogy tennünk kellene valamit, talán nem is tudjuk, hogy mit, de az, ami van, már vagy idejétmúlt, vagy unalmas lesz. És ez napokon belül is változhat. Ami az egyik nap még érdekes, sőt az eddigi legfontosabb célnak érezzük, az másnap már okafogyottá válik, mert jön valami újabb, érdekesebb. Ennek egy másik megjelenési formája az, hogy most a rövidtávú dolgoknak jobban kedveznek az energiák, ezért nem baj, ha ezekre fókuszálunk inkább.

A célok nagyon fontosak lesznek, jövőbelátók leszünk, sőt, álmodozók.Talán egy kicsit szétszórtak is. Nagy álmok jöhetnek és el is illannak, ha nincs valóságalapjuk vagy kivitelezhetetlenek, mert most azoknak a terveknek van létjogosultságuk, amikért tenni is tudunk. A többi megmarad a fióknak, de nem baj, mert eljöhet az az idő, amikor újra aktuálissá válnak. Egyidejűleg lesz jelen a stagnálás és a fokozott cselekvésvágy, ami talán furcsa párosítás, de most mégis így lesz. A tűz elem kényelmessé tehet, olykor talán lustává is. Közben meg feszíthet a tettvágy is, ami azt eredményezi, hogy kellenek majd a semmittevős, lustálkodós napok ahhoz, hogy amikor helyzet van, teljes erőbedobással és lelkesedéssel vessük bele magunkat a feladatunkba. Ezért most helye van a megszokásnak, kényelemnek, és ugyanúgy az aktív cselekvésnek is. Adjuk át magunkat annak, ami épp aktuális az adott napon!

A kapkodás és türelmetlenség fokozottan jelen lesz a mindennapokban, így akinek ez amúgy is a sajátja, annak még inkább érdemes lesz figyelnie a munkájában és úgy általában mindenben.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!