„A 2023. augusztus 31-i Telihold: belső figyelem, érzelmi rendbetétel és intuíció”

2023. augusztus 31-én, 03:35-kor bekövetkezik az év második Teliholdja, amely a Halak jegyében található. Ez a Telihold a belső figyelemre és az érzelmi rendbetételre összpontosít, és együtt áll a Szaturnusszal. Az elengedés és a leválás ideje, amely lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk a múltbéli negatív érzésektől, és továbblépjünk. A Halak jegyében helyezkedő Telihold kiélesíti az intuíciót és segít jó döntéseket hozni. A Vízöntő csillagképében ragyogva pedig a különleges megoldásokra, barátságosságra és a jövőbe látásra utal. A Dhanista holdház ehhez a Teliholdhoz kapcsolódik, és a felelősségvállalás és a kitartás fogalmával hozhat bőséget az életünkbe.

2023. augusztus 31-én, 03:35-kor köszönthetjük az év második Teliholdját, amely a Halak jegyében fog bekövetkezni. Ez a Telihold a Halak 7°25′-én helyezkedik el, és együtt áll a Szaturnusszal. Ebben az időszakban a figyelemünk belső irányba fordul, és az érzelmek rendbetételére és a felelősségvállalásra összpontosítunk.

A Telihold az elengedés és a leválás időszaka, míg a Halak az állatövünk utolsó jegye, így ezek a két jelenség analógiaként értelmezhetők. Bár lehet, hogy időnként felmerül a melankólia és a bizonytalanság érzése, ez egy kitűnő alkalom arra, hogy megszabaduljunk azoktól az érzésektől, amelyek nem segítenek előrehaladnunk, mint például a múltbéli bűntudat és önmegvetés.

A Hold Halakban való helyzetbe kerülése kiélesíti az intuícióinkat, és ha erre odafigyelünk, biztosak lehetünk benne, hogy jó döntéseket hozunk.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!