A 2023. augusztus 31-i Telihold hatása az érzelmeinkre és a felelősségvállalásunkra

2023. augusztus 31-én, 03:35-kor a Telihold a Halakban érkezik, amely hatással lesz az érzelmeinkre és a felelősségvállalásunkra. A Hold és a Szaturnusz együttállása arra késztet bennünket, hogy mélyre ássunk és rendet tegyünk az érzelmi világunkban. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk olyan érzésektől, amelyek már nem szolgálnak minket, és hogy lezárjuk a múltbeli dolgokat. Az intuíció és az önismeret kulcsszerepet játszik ebben a folyamatban. Mindenki számára érdemes megvizsgálni a személyes horoszkópját ahhoz, hogy pontosabban meghatározhassa, hogyan hat ez a Telihold az életére. A Telihold a Vízöntő csillagképben ragyog, amely a barátságossághoz és az alternatív megoldásokhoz kapcsolódik. Ezért érdemes lehet olyan új utakat és megközelítéseket keresni, amelyek eddig még nem jártak utat. A Dhanista holdház érintett, amely a felelősséghez és a kitartáshoz kapcsolódik, így a határozott célok és az állandó erőfeszítés eredménye a bőség és a siker.

2023. augusztus 31-én, 03:35-kor köszönt bennünket a Telihold a Halakban. Ez már a második Telihold a hónapban, amely hatással lesz érzelmekre és felelősségvállalásra. A Hold együttáll a Szaturnusszal, ami arra késztet minket, hogy befelé forduljunk és rendet tegyünk az érzelmeinkben.

A Telihold a Halakban a lezárás és leválás energiáját hozza magával, hiszen a Halak az állatöv utolsó jegye. Ez az időszak remek alkalmat ad arra, hogy megszabaduljunk azoktól az érzésektől, amelyek nem szolgálnak minket, például a bűntudattól és az önostorozástól a múltbeli dolgok miatt.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!