A Csillagjegyek: Áttekintés és Hasznosításuk az Életben

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek a csillagjóslat szerint a tizenkettő zodiákus jegy. A négy elem (tűz, föld, levegő és víz) és három minőség (kardinális, fix és változékony) kombinációja határozza meg a horoszkópokat. Az egyes csillagjegyeknek sajátosságai és tulajdonságai vannak, amelyek alapján megérthetjük az egyének viselkedését és személyiségét. Ez az írás rövid áttekintést ad minden csillagjegyről és megmutatja, hogyan használhatjuk ezeket az információkat az életünkben.

Image from www.tudasfaja.com

A kép forrása: www.tudasfaja.com

Az állatövi jegyek vagy más néven csillagjegyek a tizenkettő, azaz a zodiákus jegyek a csillagjóslat szerint. A négy elem (tűz, föld, levegő és víz) és három minőség (kardinális, fix és változékony) kombinációja alapján határozzák meg a horoszkópok. Minden csillagjegynek megvannak a maga sajátosságai és tulajdonságai, amelyek alapján megérthetjük az egyének viselkedését és személyiségét.

1. Kos: Lehetőség szerint legyen kezdeményező a mai napon minden programban vagy összejövetelben. Lelkesedéssel és jókedvvel ragadhatod magaddal a többieket is.

2. Bika: Ne rejtgesd tovább a tehetségedet, mutasd meg másoknak is. Az ideális időpont eljött, hogy bemutasd magad a munkáltatóknak és fontos személyeknek.

3. Ikrek: A kommunikáció az erőd, használd ki ezt és oszd meg gondolataidat másokkal. Beszéld meg a terveidet és támogatást nyújthatsz másoknak a szavakkal.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!