A csütörtöki nap Angyal üzenete – Higgy abban hogy meg tudod csinálni

A csütörtöki nap Angyal üzenete

Higgy abban hogy meg tudod csinálni

Kép: pinterest

Néha az ön énje megpróbálja lebeszélni Önt arról, hogy a spirituális célját kövesse. Ha erre a hangra hallgatsz, akkor úgy érzed, hogy elbátortalanodsz és összezavarodsz önmagaddal és az életed értelmével kapcsolatban. Ma mi, angyalok együtt fogunk dolgozni veletek, hogy csökkentsétek az önérzet mértékét.

Az első lépés a negatív üzenetek felismerése, amikor azok megjelennek. Ezt úgy teheti meg, hogy odafigyel a fizikai reakciókra, amelyeket a nyomasztó gondolatok váltanak ki benned. Ha az izmaid megmerevednek, és feszültté válsz, az az énkép zavarának a jele. Az isteni beavatkozás viszont boldoggá, biztonságossá és vidámmá tesz.

Amint a test jelzi neked, a következő lépés az, hogy felismerd, hogy a szeretet minden félelem felett győzedelmeskedik. Ezt már tudod, de a konfliktusban elfelejted ezt az alapigazságot. Hívj minket, hogy emlékeztessünk erőteljes isteni természetedre, amely minden negatív érzelmet elűz.

Képzettek vagytok arra a feladatra, amiért a Földre jöttetek. Hatalmas ajándékokkal és képességekkel rendelkezel, amelyeket közvetlenül Istentől, a Teremtőtől örököltél. Élvezzétek őket, és hozzátok ki belőlük a legtöbbet, mert ezek az Ég ajándékai.

A nap gondolata

Képzett vagyok a célom megvalósításához, és pozitív változást hozok a világba. Az Univerzum teljes mértékben támogatja életem isteni célját.