A csütörtöki nap Angyal üzenete – Nyugodj meg, mert Isten mindenütt ott van

A csütörtöki nap Angyal üzenete

Nyugodj meg, mert Isten mindenütt ott van

Kép: aleteia

Isten mindenütt jelen van, ami azt jelenti, minden személyben és dologban jelen van. Minden, amit látsz, Isten. Semmi és senki sem választható el a Mennytől.

Ragaszkodjatok ma ehhez a tudatossághoz. Bármilyen helyzetben, amikor félelmet vagy stresszt érzel, ismételd magadban: „Ez Isten”, így megnyugodhatsz, és elűzheted az aggodalmat, hogy valami nincs a helyén. Ne feledd, hogy minden körülmények között biztonságosan vezetnek téged, és hogy csak hallgatnod és követned kell ezt az útmutatást bizalommal.

Ma ne feledjétek, hogy az Isten bennetek és minden emberben ott van; mindenhol ott van körülöttetek. Amikor arra a tényre összpontosítasz, hogy a Teremtő mindenhol és mindenben ott van, megtapasztalod a Mennyország befogadó szeretetét. A látszólagos problémák olyan megoldásokkal kezdenek elhalványulni, amelyekről még csak nem is álmodtál. Most nyugodjatok meg, mert minden Isten.

A nap gondolata

Emlékszem, hogy minden ember és dolog igazából Isten. Ma már látom magamban és mindenki másban az Istent, és megnyugszom azzal a bizonyossággal, hogy a Mennyország mindenre gondol. Nincs mitől félni.