A csütörtöki nap Angyal üzenete – Találja meg az egyensúlyt a munka és a szórakozás között

A csütörtöki nap Angyal üzenete

Találja meg az egyensúlyt a munka és a szórakozás között

Kép: pinterest

Értelmet tudsz adni az életednek és mások életének, és jól tudsz gondoskodni mindenkiről, beleértve önmagadat is.

Ma az egyensúly kérdésére szeretnénk összpontosítani. Ahelyett, hogy úgy tekintenél erre a témára, mint egy újabb kiegészítésre a teendőid listáján, gondolj rá úgy, mint egy olyan műveletre, amellyel minden pillanatban több örömet, termelékenységet és energiát érhetsz el.

Ha a napodat teljesen leköti a munka, az energiakibocsátásod kiegyensúlyozatlanná válik, ami miatt kimerült vagy, és éhes leszel az ételre és italra, hogy feldobd a hangulatodat. Az elektromos áramok egy adok-kapok áramkörben működnek, és a tested is lényegében ugyanígy működik.

A szórakozás kiegészíti a fizikai áramköreit, energiával tölt fel, így van elég üzemanyaga ahhoz, hogy adjon és alkosson. Ezért a játék ugyanolyan produktív és lényeges, mint a munka.

Ez a két tevékenység együttesen alkotja a pozitív és negatív pólust, amely mozgásban tartja az áramlatokat. Ma töltsön időt munkával és játékkal egyaránt, és élvezze az egyensúlyból származó gyümölcsöket.

A nap gondolata

Minden nap találok időt a szórakozásra, mert ez ugyanolyan fontos, mint a munka. Most azt választom, hogy kiegyensúlyozott életet élek, és megengedem magamnak, hogy egyformán adjak és kapjak.