A csütörtöki nap Angyal üzenete – Tartson szüneteket

A csütörtöki nap Angyal üzenete

Tartson szüneteket

Kép: pinterest

A szorongás nyugtalanságot okoz, ami megnehezíti a koncentrációt. Időnként az elméd és a tested felbolydul, mint a viharos tenger.

Ezek az érzések a béke kereséséből erednek, anélkül, hogy tudnánk, hol van és hogyan találjuk meg. Ez a tökéletesség iránti szüntelen vágyakozás és az irányítás iránti vágy, amely a nyugalom iránti buzgalmon alapul. De mivel a béke Isten, ezért amire valójában vágysz, az az, hogy kapcsolatba kerülj az Istenivel.

Szünetet kell tartanod az intenzív helyzetekben. Minden, amire vágysz, vár rád a nyugalom pillanataiban, amikor becsukod a szemed, lélegzel, és megnyugtatod a tested és az elméd. itt van Isten, és itt lakozik a béke… Ez az, amit akarsz.

Tartson gyakran szünetet, csukja be a szemét és lélegezzen mélyeket (különösen nehéz helyzetekben vagy szorongás esetén). Ne feledje, hogy minden helyzetben fogjuk a kezét. Mi teljesen nyugodtak vagyunk, számíthatsz ránk, és bármikor „kölcsönveheted” a nyugalmunkat.

Ma a béke a válasz minden kérdésre… csak a béke.

A nap gondolata

A békét választom, függetlenül attól, hogy mi történik körülöttem. Amikor csak akarom, menedéket találhatok ezen a csendes helyen magamban, egyszerűen azzal, hogy becsukom a szemem.