A csütörtöki nap Angyali üzenete

A csütörtöki nap Angyali üzenete

Mihály arkangyal megidézése

Kép: wikipedia

Minden angyal ugyanolyan erős, mint minden ember, és Mihály arkangyal különösen erősnek számít, mert úgy döntött, hogy tisztaságban ragyog és a teremtő nagy energiáját tükrözi.

Célja ugyanolyan nagy, mint a termete. Ő az erejét adja neked azokban a pillanatokban, amikor egy pillanatra megfeledkezel az erődről. Mély szeretete körülölel és megvéd téged, megvéd a félelem minden megnyilvánulásától.

Ma imádkozzatok Mihályhoz, hogy maradjon mellettetek. Kérjétek őt, hogy adjon erőt és bátorságot, különösen akkor, amikor legmélyebb vágyaitok megvalósítását fontolgatjátok. Ő segíthet neked, hogy magabiztosan lépj át a változás ajtaján.

Beszélj Mihállyal bármilyen félelmedről, kétségedről vagy bizonytalanságodról. Ő el fogja söpörni őket, és fellobbantja belső tüzed lángjait, megmutatva neked azt az energiát és erőt, amely az örökkévalóság számára benned lakozik.

A nap gondolata

Egész nap Mihály arkangyalhoz fordulok. Mindent, ami aggaszt, rábízok, és kérem, hogy segítsen biztonságban érezni magam. Kérem, hogy védjen meg és vezessen az életem új területein. Erőt, bátorságot és hitet kapok tőle.