A csütörtöki nap Bőség angyalainak üzenete – Pozitivitás, bizalom és optimizmus

A csütörtöki nap Bőség angyalainak üzenete

Pozitivitás, bizalom és optimizmus

A Forrás és az Univerzum mindig mellettetek áll. Az egyetlen blokkoló tényező az aggodalom, ebben az esetben csak annyit kell tenned, hogy a bizalom terébe lépsz, hogy a Bőség áramlása azonnal pozitív változást jelezzen. Imádkozhatsz és kérhetsz segítséget, hogy az aggodalmakat optimizmussal helyettesítve megszűnjenek.

A Forrás minden dolog forrása, és szerető szülőként vigyáz rád és szeretteidre. A Forrás tiszteletben tartja a szabad akarat szabályait is, így ha Ön negatív megjegyzéseket tett a pénzügyi helyzetével kapcsolatban, nem fog beavatkozni.

A Forrás Isteni Intelligenciája végtelen bölcsességében és kreativitásában már minden megoldást ismer. Ezeket ötletek és meglátások formájában fogod megkapni, ha nyugodt vagy, és ezért hajlandóbb vagy hallgatni a belső hangodra.

A pozitivitás különösen akkor hasznos, amikor nagyobb bőséget próbálsz manifesztálni. A pénz csak energia, olyan energia, amelyet magunkhoz akarunk vonzani, és ahogyan a negatív emberek közelében sem szívesen vagyunk, úgy a pénz is inkább a pozitív embereket veszi körül. Ugyanez vonatkozik a Bőség bármilyen formájára, amit meg akarsz nyilvánítani. Ha például az egészség bőségét akarod manifesztálni, akkor jobb hatással lesz, ha pozitívan beszélsz róla és gondolsz rá, mintha negatívan beszélnél róla. A szavak és gondolatok mögötti pozitív energia bármilyen helyzetet jobbra változtathat.