A csütörtöki nap isteni üzenete – Legyen hited

A csütörtöki nap isteni üzenete

Legyen hited

Kép: looktohimandberadiant

Az evangéliumok beszámolnak Jézus csodálatos gyógyításairól, aki azonnal meggyógyította a bénultakat és a súlyos betegeket, feltámasztotta a halottakat és visszaadta a vakok látását. Jézus folyamatosan ismételte, hogy a gyógyulások azért történtek, mert a betegek hittek.

Egy híres szövegben egy vérzéses szivárgásban szenvedő asszony meg volt győződve arról, hogy csak Jézus köpenyét kell megérintenie ahhoz, hogy meggyógyuljon. Nem vállalta magára a gyógyulást, hanem azt mondta: „Leányom, a hited megmentett téged. Menjetek el békével, meggyógyulva gonoszságaitokból” (Márk 5:34).

A tudomány kimutatta, hogy a gyógyszereknek és az orvosi terápiáknak kisebb-nagyobb hatásuk van a beteg hitének mértékétől függően. A hitnek hatalmas gyógyító ereje van.

Jézus megidézése és gyógyulásának kérése segít a betegséget súlyosbító aggodalmak és stressz csökkentésében, valamint a béke, a bizalom és a biztonság érzésének táplálásában.

Az az imám, kedves olvasó, hogy az önzetlen szeretetet válaszd, és hogy egész életedben szeresd felebarátodat. És így bőséges jutalmat fogtok kapni.

Szép napot, hölgyeim

Köszönöm, mert a félelmeimet hittel helyettesíted, és segítesz, hogy biztonságban, optimistán és reménykedve érezzem magam. Megnyugszom, mert tudom, hogy szeretsz engem, vigyázol az egészségemre, támogatsz és vezetsz.

Lukács 8 : 49 – 50

Amíg Jézus beszélt, egy ember érkezett a zsinagóga vezetőjének házából. Azt mondta: „A lányod meghalt. Ne zavard tovább a Tanítót!”

De Jézus meghallotta, és így szólt hozzá: „Ne félj, csak higgy, és meggyógyul a lányod!”