A csütörtöki nap isteni üzenete – Ne siess

A csütörtöki nap isteni üzenete

Ne siess

Kedves olvasó, ahogy haladsz a lelki utadon, arra szeretnélek bátorítani, hogy értékeld a tempót. Ahogy a felnőtté váláshoz is évek kellenek, úgy a lelki érettséghez is idő kell. A korintusiakhoz írt levelében az apostol azokról az emberekről beszél, akik újak a hitben. Pál megérti, hogy ők nem értik azt, ami világos azok számára, akik már régebb óta járják ezt az utat. Ahogyan a gyermekből felnőtté váláshoz is bizonyos szakaszokon kell keresztülmenni, a növekedéshez és a lelki érettséghez is időre van szükség.

Minden növekedés fokozatos, és fontos, hogy ezt ne veszítsétek szem elől, és hogy az út során minden egyes tapasztalattal örömmel nézzetek szembe. Igaz, hogy a száraz évszakok egy örökkévalóságnak tűnnek, amíg a kinyilatkoztatás esőjére várunk. Isten azonban azt akarja, hogy szilárdan megmaradjunk abban a bizonyosságban, hogy lelki utunk pontosan az elvárt ritmus szerint fog haladni. Ahogy mi is megtesszük a magunk részét, Isten gondoskodni fog arról, hogy boldoguljunk, és hogy szorgalmunk jó gyümölcsöt teremjen.

Úgy tűnhet, hogy az út még hosszú, de talán elfelejtetted, hogy mennyi mindent megtettél már. Segíteni fog, hogy leírja, amit megértett és megtanult útközben. Idővel észre fogja venni a fejlődését, és ne feledje, hogy minden kis lépés is egy lépés előre.

Ne feledd, kedves olvasó, Isten nem az órát nézi, hanem az örökkévalóság fényéből lát téged. Értékeld a jelen pillanatot, örülj a legkisebb eredménynek is, bízva abban, hogy minden nap növekedsz Krisztusban.

Szép napot, hölgyeim

Találkozzunk az isteni szeretet időtlen terében, és emlékeztessetek arra, hogy nincsenek határidők vagy kitűzött célok, amikor a spirituális megértésről van szó.

Péter 2 : 2

Sokan fogják követni kicsapongásaikat, akik miatt káromolni fogják az igazság útját.