A csütörtöki nap isteni üzenete – Önzetlen szeretet

A csütörtöki nap isteni üzenete

Önzetlen szeretet

Kép: fanpop

Több önzetlen szeretetnek kellene lennie a világban. Jézus követőjeként elkötelezted magad, hogy az ő példája szerint élsz. Meg van írva az Írásban, hogy aki Isten országában vagy a világosságban él, az többé nem jár sötétségben.

Az önzés és a nagylelkűség közötti csatát akkor nyerjük meg, ha tudatosan elhatározzuk, hogy minden nap az isteni Lélek erejében élünk. Nehéz lehet a legnagyobb nagylelkűséggel élni, mert a negatív energiák néha nagyon meggyőzőek, de az ima ereje megszabadíthat minket az önző késztetésektől.

Azért vagyunk itt, hogy az isteni útmutatás szerint szolgáljunk, és az önzetlenség az igazi út a boldogsághoz. De szükség van az egyensúlyra, mert a saját szükségleteinkre is gondolnunk kell ahhoz, hogy legyen elég egészségünk és energiánk ahhoz, hogy életünket mások szolgálatának szenteljük. Ez a különbség a szükségleteink kielégítése és a vágyaink megszállottsága között.

A saját jólétünk hajszolása nem ellentétes a mások iránti szeretettel. Sok szenvedő, magányos és rászoruló ember van, és az Úr mindig azokat keresi, akik félreteszik az önző vágyakat, és önzetlen szeretettel vannak tele. Tudatos erőfeszítéseket kell tennünk, mert nem mindig akarjuk ezt megtenni, és lehet, hogy fel kell adnunk kényelmes szokásainkat. Mindenesetre a jutalom Krisztusban csodálatos.

Az az imám, kedves olvasó, hogy az önzetlen szeretetet válaszd, és hogy egész életedben szeresd felebarátodat. És így bőséges jutalmat fogtok kapni.

Szép napot, hölgyeim,

Minél többet kommunikálok veled nap mint nap, annál inkább rájövök, hogy a te példádat követem a rászorulók segítésében, gyógyításában és tanításában.

Korinthus 13 : 5

Nem illetlenkedik, nem keresi a magáét, nem keseredik el, nem rója fel a gonoszt.

További cikkek

Isten üzenete mára Ikrek

Isten üzenete mára Ikrek május 22.–június 21. Tisztelt Ikrek! Ma Isten sajátos üzenetet küld számotokra, hogy erőt adjon és irányt mutasson az életetekben. Ez a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Szűz

A Szűz csillagjegyűeknek Isten üzenete mára: megkönnyebbülés és kitűnőség vár rátok. Az Univerzum ma rávilágít az erőfeszítéseitek gyümölcsözőségére, és rádöbbent arra, hogy milyen kiváló munkát ...
Elolvasom
Scroll to Top