A csütörtöki nap isteni üzenete – Önzetlen szeretet

A csütörtöki nap isteni üzenete

Önzetlen szeretet

Kép: fanpop

Több önzetlen szeretetnek kellene lennie a világban. Jézus követőjeként elkötelezted magad, hogy az ő példája szerint élsz. Meg van írva az Írásban, hogy aki Isten országában vagy a világosságban él, az többé nem jár sötétségben.

Az önzés és a nagylelkűség közötti csatát akkor nyerjük meg, ha tudatosan elhatározzuk, hogy minden nap az isteni Lélek erejében élünk. Nehéz lehet a legnagyobb nagylelkűséggel élni, mert a negatív energiák néha nagyon meggyőzőek, de az ima ereje megszabadíthat minket az önző késztetésektől.

Azért vagyunk itt, hogy az isteni útmutatás szerint szolgáljunk, és az önzetlenség az igazi út a boldogsághoz. De szükség van az egyensúlyra, mert a saját szükségleteinkre is gondolnunk kell ahhoz, hogy legyen elég egészségünk és energiánk ahhoz, hogy életünket mások szolgálatának szenteljük. Ez a különbség a szükségleteink kielégítése és a vágyaink megszállottsága között.

A saját jólétünk hajszolása nem ellentétes a mások iránti szeretettel. Sok szenvedő, magányos és rászoruló ember van, és az Úr mindig azokat keresi, akik félreteszik az önző vágyakat, és önzetlen szeretettel vannak tele. Tudatos erőfeszítéseket kell tennünk, mert nem mindig akarjuk ezt megtenni, és lehet, hogy fel kell adnunk kényelmes szokásainkat. Mindenesetre a jutalom Krisztusban csodálatos.

Az az imám, kedves olvasó, hogy az önzetlen szeretetet válaszd, és hogy egész életedben szeresd felebarátodat. És így bőséges jutalmat fogtok kapni.

Szép napot, hölgyeim,

Minél többet kommunikálok veled nap mint nap, annál inkább rájövök, hogy a te példádat követem a rászorulók segítésében, gyógyításában és tanításában.

Korinthus 13 : 5

Nem illetlenkedik, nem keresi a magáét, nem keseredik el, nem rója fel a gonoszt.