A HÁLA ÉS AZ ELFOGADÁS MŰVÉSZETE

A HÁLA ÉS AZ ELFOGADÁS MŰVÉSZETE

Az angyalok emlékeztetnek minket a hála fontosságára és értékére. Amikor nehézségekkel és kihívásokkal szembesülünk, hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy hálásak legyünk. Én magam is többször megtapasztaltam, hogy milyen nehéz meglátni a kegyelmet és a célt mindazokban a megpróbáltatásokban, amelyeket az élet az utamba állított. Pedig csak akkor tudunk bizonyos pillanatokon túllépni, ha figyelmünket a sok olyan dologra irányítjuk, amiért hálásak lehetünk.

Szavakkal önmagában nem lehet megtanítani a hála művészetét. Az emberi tapasztalat és a gyakorlat segíthet ebben… és persze az angyalok. Spirituális utazásom során az angyalok nagyon sokat segítettek nekem a hála megtanulásában. Tudom, hogy ez csak szép szónak hangzik, de a hála tényleg megváltoztatta az életemet.

A hálaadás fantasztikus eszköz a személyes és spirituális fejlődéshez. A hála megtanulásának kiindulópontja az elfogadás. Próbálj meg legalább egy napig békével a szívedben elfogadni mindent, ami az utadba kerül. Egyszerűen fogadjátok el, anélkül, hogy először hálásak lennétek, mert lehet, hogy ez túl nagy lépés lenne. Egyszerűen fogadjátok el és legyetek békében azzal, ami ott van előttetek.

Ahogyan egy esős napot is el tudsz fogadni, úgy fogadd el a kisebb kudarcokat, vitákat és mindent, ami az utadba kerül, miközben békében maradsz. Amikor a szívetek teljesen megbékélt, helyet csináltok a hálának. Amikor a hála belép a szívedbe, meg fogod érteni, mit jelent hálásnak lenni. Akkor a fény minden egyes személyben vagy helyzetben olyan fényesen fog ragyogni, hogy képesek lesztek meglátni az előttetek álló csodálatos ajándékot.

Ebben a folyamatban az angyalok nagyon sokat segíthetnek. A megbocsátás angyalai és a hála angyalai mindvégig támogatni tudnak benneteket. Reggelente egyszerűen megkérheted az angyalokat, hogy segítsenek neked az elfogadás érzésében, és adj helyet a szívedben a hálának.

Ha szeretnétek, elmondhatjátok ezt a megerősítő imát, amelyet az angyalok diktáltak nekem, és amely nagyon sokat segített abban, hogy megtanuljak hálás lenni.

„A megbocsátás angyalai és a hála angyalai,

csinálj helyet a szívemben és a lelkemben,

szabadíts meg mindentől, ami nem szolgál

a békémhez és boldogságomhoz.

Hadd éljek hálával

mindazért, amit adtam és kaptam;

a kihívásokért, amelyekkel szembenéztem, és

az útért, amelyen jártam;

A szeretetért, amit adtam és kaptam;

Az álmokért, amiket teljesítettem és

az álmaimért, amelyeket már teljesítettem, és azokért, amelyeket teljesíteni fogok;

a csodákért, amelyek már megtörténtek és

mindazok számára, akik majd jönnek;

a barátaimnak és az ellenségeimnek,

akik lehetővé teszik számomra, hogy növekedjek és fejlődjek;

a családomért és az otthonomért,

szeretetedért, útmutatásodért és védelmedért

és Isten szeretetéért, amely mindig elkísér.

Ámen.”

Angyali ölelés mindenkinek!

ihoroszkop.hu

További cikkek

angyali üzenet Vízöntő

Angyali Üzenet Vízöntő számára: Megnyílnak az Új lehetőségek 2024-ben! Üdvözöllek kedves Vízöntő, ahogy belépünk 2024 második felébe. Az Angyalok azt üzenik, hogy ez a időszak ...
Elolvasom

angyali üzenet Halak

A Víz jegyében született Halak, akik február 20. és március 20. között látják meg a napvilágot, különleges és érzékeny lények. Ők azok, akik az angyali ...
Elolvasom

angyali üzenet Kos

Angyali üzenet Kosnak március 21.–április 20. Szeretettel köszöntlek kedves Kos olvasóim! Mint mindig, most is elhozom számotokra az angyali üzeneteket, amelyek az életetek különböző területeire ...
Elolvasom

Megoldást nyújt az, hogy a saját utunkat járjuk, és ne engedjünk a külső hatásoknak.

2024. július 16-án van, és három csillagjegy végre a kihívások felett fog felülkerekedni. Egy dologban mind megegyeznek: elegük van abból, hogy meghajolnak mások elvárásai alatt. ...
Elolvasom
Scroll to Top