A Halak jegyében Telihold: Érzelmi és felelősségvállalási témák a 2023. augusztus 31-i holdjegy energiáiban

A 2023. augusztus 31-én megjelenő Telihold a Halak jegyében hoz jelentős érzelmi és felelősségvállalási témákat. Ez a holdállás lehetőséget ad a múltból származó negatív érzések és gondolatok feldolgozására, valamint az intuíció és az önismeret elmélyítésére. A Telihold a lezárás, a leválás energiáit hozza, melyet a Halak jegye, mint a Zodiákus utolsó jegye, tovább erősít. A cikkben a szerző azt is javasolja, hogy vizsgáljuk meg a horoszkópban azt a területet, ahol a Halak 7. foka található, mivel itt válnak érvényessé a lehúzó energiák felszámolásának folyamatai. Ez a Telihold különösen hatással lehet azokra, akiknek a Napja a Szűz jegy 7. fokán áll. A cikk végén a szerző néhány horoszkópjegynek ajánl tanácsokat a Telihold energiáinak kihasználására és az adott időszakban tapasztalható sikerek elérésére.

blue_moon1692255706941.jpg

Immár a második Teliholdunkat köszönthetjük 2023. augusztus 31-én, 03:35-kor, a Halak 7°25′-én. A Hold ekkor együtt áll a Szaturnusszal. A figyelem sokkal inkább befelé irányul, mint máskor, mégpedig az érzelmek rendbetétele és a felelősségvállalás témájában.

A Telihold a lezárás, a leválás, a Halak pedig a Zodiákus utolsó jegye, tehát egymás analógiáiként is értelmezhetők. Bár a melankólia fel-felbukkanhat és megkörnyékezhet minket a bizonytalanság is, ez egy remek alkalom arra, hogy felszabadítsuk magunkat azon érzésektől, amelyek nem visznek előre minket – ilyen például a bűntudat és az önostorozás a régmúlt dolgai miatt.

A Halakba kerülő Hold extrém módon kiélezi az intuíciót, és ha rá hallgatsz, biztos lehetsz abban, hogy nem lősz mellé. Személyes képletedben vizsgáld meg azt a horoszkópházat, ahol a Halak 7. foka áll. Különösen ezen a területen válik érvényessé a lehúzó energiák felszámolása, az impulzus és a lassan megvilágosodó út körvonalai pedig azon házból látszódnak, ahol ekkor a Nap áll – azaz, azon házadban, ahol a Szűz 7. foka látható.

993062_10200276574622639_890331245_n.jpg

Hogy leegyszerűsítsük a dolgot, egy faék egyszerűségű példa: vegyünk egy 6. házban lévő Teliholdat, amelyet ugye a 12. házban lévő Nap világít meg. Betegség-tüneteidnek mentális háttere van, így tudatalattidban kell főleg kutakodnod. Emígyen az érzelmi stabilitás -ezt szintén a Hold/Szaturnusz együttállása jelképezi- is közelebb kerül hozzád.

Az égbolton a Telihold a Vízöntő csillagképben ragyog. A Vízöntő kapcsolódik az alternatív megoldásokhoz, a barátságossághoz, a jövőbe látáshoz, az asztrológiához. Lehet, hogy a téged foglalkoztató kérdésekre a válaszokat egy eddig ki nem próbált úton haladva leled meg. A barátok is sokat segíthetnek ebben, de a legfontosabb, hogy légy saját magad barátja is, ne az ellensége!

Az indiai rendszer szerint a Dhanista nevű holdház érintett a Telihold kapcsán, amely többek közt a felelősséghez is kapcsolódik, de ide tartozik a kitartás és a küzdelem fogalma is. Határozd el magad egy cél mellett, tarts ki, a bőség pedig megérkezik – istensége Vaszudévatá, a ragyogás és a bőség ősképe.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

Kibővülő lehetőségek utolsó napja a Bika jegyében

A Jupiter bolygó különleges hatást gyakorol az emberek életére. Számos csillagjegy számára hoz lehetőségeket, sikereket és boldogságot. Azonban néhány szerencsés csillagjegyre különösen jó hatással van ...
Elolvasom

Az Univerzum üzenete: Megvalósulások és teremtő energia áramlása a mai napon!

Drága Olvasó! Ma egy rendkívül fontos üzenetet szeretnék átadni neked az Univerzumtól. Az angyalok ezen a napon egy különleges energiaáramlást közvetítenek hozzánk, amely segít megvalósítani ...
Elolvasom

Napi horoszkóp, 2024. május 24.: A hét legizgalmasabb napja lesz a mai!

Kos (március 21 – április 19) A mai nap kifejezetten izgalmas lehet a Kosok számára, hiszen a csillagok kedveznek az energiájuknak és lendületüknek. Most van ...
Elolvasom

Meglép a Tavaszi Telihold: változások és jó hírek várhatóak a négy csillagjegy számára

A közelgő tavaszi teliholdnak fontos üzenete van néhány csillagjegy számára. Május 23-án bekövetkező telihold felfordulást és változást ígér négy szerencsés jegy számára. Ez egy olyan ...
Elolvasom
Scroll to Top