A Három Kínai Horoszkóp Jegy és a Ló Hónapja – Pozitív lendület, változások és pörgős napok

A cikkben három kínai horoszkóp jegy, a Tigris, a Nyúl és a Kígyó kerülnek bemutatásra, kifejtve, hogy milyen hatásokkal jár számukra a Ló hónapja. A Tigris számára pozitív lendületet és szórakozási lehetőségeket hoz, a Nyúlnak pedig változásokat és új lehetőségeket kínál. A Kígyó számára pedig aktív és pörgős napokat ígér a munkában és a magánéletben.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

Tigris TIGRIS

Tigris év: Kisebb-nagyobb események és lehetőségek várnak rád a Ló hónapjában, melyek új lendületet hoznak a mindennapjaidba. Valószínű, hogy több szórakozási lehetőség adódik majd, amelyek megszínesítik a szürke hétköznapokat.

Tigris hónap: A Ló hónap lendületbe hoz, növeli az akaratot, a kitartást és egyúttal a szenvedélyt is, ennek köszönhetően különösen ideális bármibe belekezdeni most, amihez kell a lelkesedés és az akaraterő. A Tigris által uralt életterületeid virágzásnak, sőt mi több, burjánzásnak indulnak. Ha Tigris havában születtél, úgy a munkádban feladataid megsokasodnak, a munkahelyi közeg különösen intenzívvé válhat. Ha épp váltáson gondolkodsz, úgy eljött az idő, hogy konkrét lépéseket tegyél érte, mert a jelenlegi energiák a segítségedre lesznek.

Tigris nap: Lehet, hogy úgy érzed, hogy a párkapcsolatodra ráférne már, ha valami vagy valaki felrázná, mert szinte csak úgy eléldegéltek egymás mellett, mennek a szürke hétköznapok és nem történik semmi különleges. Ebben hozhat átmenetei fellendülést a Tigris hónapja. Ismét egy húron pendültök majd és több élvezetes, testet és lelket frissítő közös eseményre számíthatsz. Ha úgy érzed, hogy nyüzsögni szeretnél, szervezz bátran programokat, mert a párod is nyitottabb lesz rá. Ha épp nincs társad, akkor van esély arra, hogy megismerj valakit, aki passzol hozzád! Mivel hangsúlyosan tüzes energiák dominálnak, a Ló hónapja túlzott indulatokat is tud gerjeszteni, ezért tudatosabbnak kell lenned az önmérsékletet illetően, olykor kontrollálni kell az érzéseidet, mert enélkül pillanatok alatt alakulhatnak ki konfliktusok.

<a href="https://kinai-horoszkop.com/wp-content/uploads/2014/07/nyúl.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!