A hétfői nap Angyal üzenete – Kövesse csodálatos útmutatóját

A hétfői nap Angyal üzenete

Kövesse csodálatos útmutatóját

Kép: pinterest

Mi, angyalok folyamatosan kommunikálunk veletek, válaszolunk a kérdéseitekre, és jeleket adunk nektek megérzések, borzongás, libabőr, álmok, intuíciók, látomások és a fizikai világban ismétlődő jelek formájában.

Sok javaslatunk az imáitokra és az életetek javítására vonatkozó kérdéseitekre válaszul született. Gyakran bátorítanak arra, hogy tegyél valamit, ami segít boldognak lenni.

A változás teljesen biztonságos, ha követitek útmutatásotokat. Észre fogjátok venni, hogy nagyon módszeres, és csak egy-egy lépést kell tennetek. Ha megpróbálsz gyorsabban haladni, mint az általános zene, megbotlasz és elesel, az nem a dallam hibája, hanem a tiéd, mert elvesztetted a ritmust.

Ma töltsön el egy kis időt csendes elmélkedéssel, felidézve sokszor megismételt gondolatokat, ötleteket és érzéseket. Ha ezek az üzenetek arra kérnek benneteket, hogy pozitív változásokat hajtsatok végre, akkor ezek az isteni útmutatásunktól származnak. Bátorságot, motivációt és egyéb támogatást tudunk adni… Csak kérdezze.

A nap gondolata

Felismerem az ismétlődő jeleket, amelyeket az életem javítására kapok, és figyelek az Angyalaim útmutatására, hogy pozitív változásokat hajtsak végre. Világos útmutatást kérek tőlük, hogy milyen lépést kell ma megtennem, hogy támogassam életem célját. Megértem az isteni üzeneteket, és az útmutatásom szerint cselekszem.