A hétfői nap Angyal üzenete – Ne ítéld el magad

A hétfői nap Angyal üzenete

Ne ítéld el magad

Kép: tania-soleil

Végül is az egyetlen ember, akinek meg kell bocsátanod, az te magad vagy. Bármilyen harag vagy neheztelés, amit másokkal szemben táplálsz, mindig visszavezethető a saját magaddal kapcsolatos érzéseidre. Ezért tűnt eredménytelennek néhány próbálkozásod, hogy megbocsáss másoknak. Amíg nem bocsátasz meg magadnak, a bűntudat átterjed a körülötted lévő emberekkel való kapcsolataidra.

Megbocsátani magadnak más, mint elfogadni a hibát. Ez azt jelenti, hogy először szembe kell nézni a bűntudat vagy a düh érzéseivel. Ha bevallod magadnak ezeket az érzelmeket, akkor felszabadul az a hatalom, amellyel korábban rendelkeztek feletted, amikor még rejtett titkok voltak. Ha őszinte leszel önmagaddal, akkor rájössz, hogy semmi rosszat nem tettél, mert Isten világegyetemében semmi rossz nem történhet.

Bocsáss meg magadnak ma azért, amit szerinted tettél vagy nem tettél. Engedd el a bűntudat és az önutálat illúzióját. Mivel 100 százalékban szeretet vagy, akárcsak a Teremtőd, csak önmagadat tudod értékelni.

A nap gondolata

Elengedek minden ítélkezést magam felett, mert a szeretet szemével látom magam. Együttérzek magammal, mert tudom, hogy mindig a tőlem telhető legjobbat teszem. Isten univerzuma tökéletes, most és mindig.