A hétfői nap isteni üzenete – A fájdalomban Isten ott van

A hétfői nap isteni üzenete

A fájdalomban Isten ott van

Kép: myimgstock

Amikor nehéz helyzetben vagyunk, olyan körülmények között, amelyeket gyakran nem tudunk befolyásolni, néha kísértésbe esünk, hogy elforduljunk Istentől és szeretteinktől, hajlamosak vagyunk elszigetelődni, pedig valójában a szeretet, vigasztalás és gyógyulás forrásához kellene fordulnunk.

Igaz, hogy az idő enyhíti a fájdalmat, de mit tehetünk addig? Amellett, hogy barátokat vagy terapeutákat kérünk, hogy segítsenek a lelki traumából való gyógyulásban, fel kell ismernünk, hogy Isten mindig velünk van, megérti szenvedésünket és szembesít minket. Bár fizikailag nincs jelen, hogy átöleljen és bátorítson minket, mint a barátok, ha rábízzuk a minket nyomasztó terhet. Ő felajánlja nekünk a szükséges vigaszt. Képzeld el, ahogy az Úr gyengéden a karjaiba vesz téged, mintha síró gyermek lennél, és szerető Lelkével enyhíti gyötrelmedet. Isten nem azt mondja, hogy soha nem leszünk összetörtek vagy levertek, de megígéri nekünk, hogy amikor ez megtörténik, Ő mellettünk lesz.

Ha legközelebb fájdalmas eseményt élsz át, imádkozz isteni útmutatásért és vigasztalásért, és bízz az Úr képességében, hogy megadja neked, amire szükséged van.

Szép napot, hölgyeim

Szükségem van az ölelésedre. Nyugtass meg, hogy le fogom győzni a szenvedést és a félelmet. Köszönöm, hogy a legjobb barátom vagy.

Zsoltárok 33 : 19

Hogy kimentse lelköket a halálból, és az éhségben is eltartsa őket.