A hétfői nap isteni üzenete

A hétfői nap isteni üzenete

Isten legyen a bíró

Kép: cutewallpaper

Ha bántalmaztak, tudd, hogy közel vagyok hozzád. Ha valaki meg tudja érteni az erőszak okozta szenvedést, az Jézus. Emberi természetéből adódóan bizonyára ő is negatív érzéseket táplált azok iránt, akik bántották, de soha nem állt bosszút. Hagyta, hogy az Atya ítélkezzen, és úgy döntött, hogy megbocsát.

Így kezdődik a gyógyulás: amikor felismerjük, hogy a bosszú nem gyógyítja meg a megtört lelket. Ha ehelyett megbocsátunk, és fájdalmunkat Istenre bízzuk, az Atya elkezdhet minket újjáteremteni.

A gyógyulás akkor kezdődik, amikor határokat állítunk fel, és azt mondjuk: „Elég volt”. Ez azt jelenti, hogy fel kell ismernünk, hogy bántalmaznak minket, és lépéseket kell tennünk a bántalmazás megállítására. ha Önt vagy szerettét bántalmazzák, kötelezze el magát, hogy mindent megtesz a bántalmazás megszüntetése érdekében. Isten vezetni fog benneteket, de tudjátok, hogy vannak olyan szolgálatok és egyesületek is, amelyekhez fordulhattok a közösségetekben. Keressen egy megbízható személyt, akivel beszélhet, és aki segít a gyógyulás útján elindulni. Isten azt akarja, hogy egészséges kapcsolatai legyenek, és segít meggyógyítani a lelkét, ha azt a bántalmazás megalázta, beleértve azt is, hogy hozzáértő pszichológushoz vagy terapeutához vezesse.

Péter első levelében azt írja, hogy nem szabad a rosszat rosszal, sem a sértést sértéssel viszonozni. Próbálj meg elkerülni minden visszaélést, de a bosszút bízd Istenre, aki tudja, mit kell tennie.

Kedves olvasó, azért imádkozom, hogy a Szentlélek ereje által bátorság támadjon benned, hogy elkezdd a gyógyulási folyamatot, hogy továbbra is megvédd magad, és bízz abban, hogy Isten gondoskodik azokról, akik rosszul bántak veled.

Szép napot, hölgyeim,

Édes szereteted burkoljon be engem, mint egy takaró, amely megvéd és menedéket nyújt nekem. Gyógyítsd meg a szívemet, hogy újra bízhassak.

Efezus 4:32

Viszont legyetek egymáshoz jóságosak, irgalmasak, bocsássatok meg egymásnak, ahogyan Isten is megbocsátott nektek a Krisztusban.

További cikkek

Anyagi horoszkóp Oroszlán

Kedves Oroszlán, üdvözlünk a július 23-tól augusztus 23-ig tartó időszak anyagi horoszkópjában! Ahogy a tűz jegyű Nap uralkodik feletted, a pénzügyi területeken is megmutatkozik a ...
Elolvasom

Anyagi horoszkóp Mérleg

Anyagi horoszkóp Mérleg september 23.–október 23. Kedves Mérleg, üdvözöllek az anyagi horoszkópedző rovatban! Ahogy közeledünk a nyár végéhez és a közeledő őszhöz, fontos, hogy időt ...
Elolvasom

Anyagi horoszkóp Skorpió

Anyagi Horoszkóp Skorpió számára (október 24. – november 22.) 2024. július 18. Üdvözlök minden Skorpió jegyű olvasót! Mint 30 éves tapasztalattal rendelkező asztrológus, elhoztam nektek ...
Elolvasom

Anyagi horoszkóp Nyilas

Anyagi horoszkóp Nyilas november 23.–december 21. Szeretettel köszöntelek a legújabb anyagi horoszkópban! Az alábbiakban megtalálod a November 23. és December 21. között született Nyilasok anyagi ...
Elolvasom
Scroll to Top