„A Hold a Halakban: Az asztrális esemény, amely átalakítja az életünket”

A Hold a Halakban időszaka egy izgalmas és erőteljes asztrális esemény, ami november 21-én következik be. Ez az időszak energiával tölti fel az életünket, és elmozdít bennünket abba az irányba, amerre leginkább szükségünk van. Ez az asztrális esemény különösen pozitív hatással lesz néhány csillagjegyre, például a Kosra, a Bikára, a Rákra és a Szűzre. A Kos számára lehetőségeket hoz az elérhető célokhoz, a Bika számára inspirációt és kreatív energiát, a Rák számára érzelmi és intuitív megvilágosodást, míg a Szűz számára kiegyensúlyozott és nyugodt energiát. Ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy a kapcsolatba lépjünk az állatövi jegyünk eredendő jellemzőivel és bölcsességével, és hogy feltöltődjünk és újraéledjünk.

A Hold a Halakban időszaka november 21-én következik be, és izgalmas és erőteljes asztrális eseményt hoz magával. Ez az időszak energiával fogja felölteni az életedet, és egyik vagy másik irányba mozdítja el azt, arra, amerre leginkább szükséged van.

Ennek az asztrális eseménynek az hatása minden csillagjegyre érezhető lesz, de most fókuszáljunk a négy olyan jegyre, amelyekre különösen pozitív hatással lesz a Hold a Halakban időszaka:

Kos (március 21-április 19)

Az asztrológia szerint a Hold a Halakban időszaka különösen ösztönző hatással lesz rád, Kos. Ez az időszak lehetőségeket és lehetőségeket hoz majd eléd, amelyek segítségével elérheted céljaidat és vágyaidat.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!