A Hold-Mars tranzit hatása: A múlt energiái és a csillagok segítsége

A cikk szerint a Hold-Mars tranzit során a múlt energiai erőteljesen megnyilvánulnak, ami három csillagjegyre nyomasztóan hat. A Kosok, Bikák és Mérlegek esetében főként a múlt emlékei, sérelmei és hibái kavaroghatnak fel. Fontos, hogy ezekkel az érzésekkel szembenézzenek és elengedjék őket, hogy új energiák és lehetőségek nyíljanak meg előttük. Ne hagyják, hogy a múlt befolyásolja jelenüket és jövőjüket, és bízzanak abban, hogy a csillagok mindig az oldalukon állnak.

Image from intuicio.huA kép forrása: intuicio.hu

A Hold-Mars tranzitja során a múlt erőteljesen, tagadhatatlanul megnyilvánul, és három csillagjegy számára ez nyomasztó lehet. November 22-én egyesek úgy érzik, hogy a múltban ragadtak, és nehézséget éreznek abban, hogy továbblépjenek. Azonban fontos megjegyezni, hogy ez csak átmeneti állapot, és hamarosan új energiák jönnek, amelyek segítenek a változásban.

A Kosokat a múlt emlékei sújthatják. Lehetséges, hogy visszahúzza őket egy régi kapcsolat, vagy egy olyan döntés, amit korábban hoztak. Azt javaslom, hogy őszintén nézzenek szembe ezekkel az érzésekkel, és hagyják el azokat, amelyek már nem szolgálnak az Önök fejlődését. Használják ki a Hold-Mars tranzitjának erőit ahhoz, hogy megtisztítsák az elméjüket és a lelküket a régi terhektől.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!