A „Hozd elő benned rejlő belső gyermek bölcsességét” című cikk

Az „Ébredj fel belső gyermekedben rejlő bölcsességre” című cikk emlékeztet bennünket arra, hogy a gyermeki érzékenység, a tisztaság és a kíváncsiság mindenki szívében él. A cikk arra buzdít, hogy ne feledjük el kapcsolatban maradni belső gyermekünkkel, és hallgassunk az álmaira és vágyaira. Belső gyermekünk mindig ott van, hogy emlékeztessen bennünket a szívből fakadó boldogságra és békére.

 

Életünk során olykor elfelejtjük a legfontosabb dolgokat. Elveszünk a világ zajában, a kötelességek sűrűjében, és a külvilág elvárásaival terhelve éljük mindennapjainkat. 

Azonban most engedd meg, hogy ebben a szent pillanatban emlékeztesselek rá, hogy a bölcsesség és a képesség, hogy felismerd az élet valódi  értelmét, még most is ott van benned. 

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a világ tele volt csodákkal? Mikor minden új helyzet varázslatosnak tűnt, és a legkisebb dolgokban is megláttad a szépséget? 

A gyermeki érzékenység, a tisztaság és a kíváncsiság most is ott van benned mélyen, a zajos felnőtt világ alatt.

Belső gyermeked az, aki sosem fél kifejezni az érzelmeit. Aki felszabadultan nevet, örül a napfénynek és a virágoknak a réten. Aki bátran kiáll a viharba is, hogy megérezhesse az esőcseppek érintését a bőrén. Aki belefeledkezik abba, amit éppen csinál, mert képes megélni a pillanat varázsát. 

Emlékszel, hogy milyen boldog voltál, ha rajzoltál, hintáztál, vagy éppen a katicabogarakat csodáltad az erdőben? Vagy amikor egy színes lufikat adtak a kezedbe? Vajon ma miért nem éljük meg ezeket az apró örömöket és varázslatos pillanatokat az életünkben?

Hidd el, hogy belső gyermeked hű marad önmagához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!