A „Hozd elő benned rejlő belső gyermek bölcsességét” című cikk

Az „Ébredj fel belső gyermekedben rejlő bölcsességre” című cikk emlékeztet bennünket arra, hogy a gyermeki érzékenység, a tisztaság és a kíváncsiság mindenki szívében él. A cikk arra buzdít, hogy ne feledjük el kapcsolatban maradni belső gyermekünkkel, és hallgassunk az álmaira és vágyaira. Belső gyermekünk mindig ott van, hogy emlékeztessen bennünket a szívből fakadó boldogságra és békére.

 

Életünk során olykor elfelejtjük a legfontosabb dolgokat. Elveszünk a világ zajában, a kötelességek sűrűjében, és a külvilág elvárásaival terhelve éljük mindennapjainkat. 

Azonban most engedd meg, hogy ebben a szent pillanatban emlékeztesselek rá, hogy a bölcsesség és a képesség, hogy felismerd az élet valódi  értelmét, még most is ott van benned. 

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a világ tele volt csodákkal? Mikor minden új helyzet varázslatosnak tűnt, és a legkisebb dolgokban is megláttad a szépséget? 

A gyermeki érzékenység, a tisztaság és a kíváncsiság most is ott van benned mélyen, a zajos felnőtt világ alatt.

Belső gyermeked az, aki sosem fél kifejezni az érzelmeit. Aki felszabadultan nevet, örül a napfénynek és a virágoknak a réten. Aki bátran kiáll a viharba is, hogy megérezhesse az esőcseppek érintését a bőrén. Aki belefeledkezik abba, amit éppen csinál, mert képes megélni a pillanat varázsát. 

Emlékszel, hogy milyen boldog voltál, ha rajzoltál, hintáztál, vagy éppen a katicabogarakat csodáltad az erdőben? Vagy amikor egy színes lufikat adtak a kezedbe? Vajon ma miért nem éljük meg ezeket az apró örömöket és varázslatos pillanatokat az életünkben?

Hidd el, hogy belső gyermeked hű marad önmagához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!

További cikkek

Isten üzenete mára Rák

Isten üzenete mára Rák június 22.–július 22. 2024. július 16. Üdvözöllek, drága Rák! Ahogy átívelünk a nyár közepén és elmerülünk a Rák napjainak energiájában, Isten ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Oroszlán

Isten üzenete mára Oroszlán július 23.–augusztus 23. Szeretettel üdvözöllek, kedves Oroszlán szülött! Ma az Univerzum jelei különösen fontos üzeneteket hoznak számodra. Az asztrológia és a ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Szűz

A Szűz csillagjegyűeknek Isten üzenete mára: megkönnyebbülés és kitűnőség vár rátok. Az Univerzum ma rávilágít az erőfeszítéseitek gyümölcsözőségére, és rádöbbent arra, hogy milyen kiváló munkát ...
Elolvasom

Isten üzenete mára Mérleg

Isten üzenete mára Mérleg szeptember 23.–október 23. Kedves Mérleg, a csillagok koszorúja ma ragyogásra ébredt, és Isten saját szavait hozta el hozzád. Ne feledd, hogy ...
Elolvasom
Scroll to Top