A húsvét az újjászületés ünnepe, és a kollektív ébredésünk során, ami most történik itt a Földön – Intuíció.hu

Az újjászületés ünnepeként ismert húsvét mindig is különleges időszam volt, de idén még inkább jelentőséggel bír. A COVID-19 járvány miatt meghatározott korlátozásokat kell betartanunk, és ezek a korlátozások meghatározzák azt, ahogyan húsvétvasárnap ünnepeljük. Ám ahelyett, hogy csüggednénk a megváltozott helyzet miatt, inkább arra összpontosítsunk, hogy a húsvét milyen lehetőségeket rejt magában, hogy az öröm, a feltámadás és az újjászületés üzenetét mégis megtapasztalhassuk.
Horoszkóp
Bár hagyományainktól eltérően idén nem utazhatunk el a templomba, vagy nem rendezhetjük meg hagyományos tojásvadászatunkat, átélhetjük a lelki mélységeit és megtapasztalhatjuk a húsvét valódi üzenetét. Az újjászületés és az ébredés ünnepe mindenki számára elérhető, függetlenül vallásos vagy hitbeli hovatartozásunktól.

Egyik lehetőség, hogy mélyebb kapcsolódást teremtünk önmagunkkal és a környezetünkkel. Használjuk ki ezt az időt arra, hogy meditáljunk, reflektáljunk és újra kapcsolatba kerüljünk az érzéseinkkel és gondolatainkkal.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldalra!