A Jang Föld Ló hónap: Problémák felismerése, kapcsolatainkra való fókuszálás és az új felfedezésének vágya

Az idei Ló hónapnak elgondolkodtató üzenetei vannak, ami nagy változásokat hozhat az életünkbe. A Jang Föld Ló hónap felnyitja a szemünket a hosszabb távú céljainkra és ráébreszt minket a problémákra, amikre korábban nem vettünk figyelmet. A kapcsolataink terén is érződni fog a Ló hónap hatása, mivel ez a jegy a kapcsolódásokra hat. Fontos lesz, hogy tudatosítsuk a problémákat és a megoldásra fókuszáljunk. Ezenkívül felismerjük saját korlátainkat és megtanulunk mértékletességet. A Ló jegy intenszív, de a Föld elem lassítja, így lehetnek olyan napok, amikor csak pihenni szeretnénk. Fontosak lesznek a kapcsolataink, és esélyes, hogy most fogunk dűlőre jutni velük kapcsolatban. A Ló hónap energiája felélénkíti sokakat, és vágyunk lesz az új és az érdekes felfedezésére. Az intuíció is felerősödik és sok spirituális élményünk lehet. Fontos azonban az önkontroll, hogy ne hagyjuk, hogy az ezotéria és az érzelmi reakciók befolyásoljanak minket. A türelemre nem lesz jó hatással a Ló energia, így el kell készülnünk az elégedetlenkedésre és a vitákra. Az alkotó kreativitás napjai következnek, amikor számtalan jó ötletünk lesz, de lehet, hogy a megvalósításukhoz több energiára lesz szükségünk.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

Elgondolkodtató üzenetekkel érkezett az idei Ló hónap: sokunk élete nagyon megváltozik a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet a hosszabb távú céljainkra azáltal, hogy felnyitja a szemünket. Látjuk és érezzük majd az elakadásainkat, tisztában leszünk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk valójában, különösen akkor, ha ez az állapot nem jó nekünk. Nem lesz rá lehetőségünk, hogy csak úgy, mint máskor, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Szembesülni fogunk velük, ha tetszik, ha nem, és a változást kikényszeríti belőlünk az élet. Természetesen ne számítson mindenki hatalmas drámára, egész apró, mindennapi dolgainkban is megjelenhet ez, mint például egy rossz szokás vagy a mozgáshiány.

A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait. Ez már csak azért is így lesz, mert a Ló jegy a kínai asztrológiában a Románc virág állatok közé tartozik, amelyek a kapcsolódásokra hatnak. Régóta elhúzódó probléma esetén fokozatosan erősödik a Ló jegy hatása, és egyre inkább érezzük, hogy foglalkoznunk kell végre a gondjainkkal, és mindenképp tennünk kell a méltatlan vagy idejétmúlt helyzet ellen. Jobban járunk, ha tudatosítjuk a problémát, nem mismásolunk, hanem mihamarabb a megoldásra fókuszálunk. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg azonnal a probléma gyökerét, de nem szabad feladni – az Univerzum abba az irányba terelget majd minket, ami nekünk a legjobb.

Ez az időszak arról is szól, hogy felismerjük a saját korlátainkat, különbséget tudjunk tenni aközött, ami a mi hatáskörünkbe tartozik és ami rajtunk kívül áll. Ez utóbbitól pedig távolságot kell tartani, vagy ha elkapott az ár és át kell mennünk a tapasztaláson, akkor minimum tanulni belőle. Sokaknak a mértékletességet kell megtanulniuk. Van, aki a szerelemben és annak megélésében nem tudja fékezni magát, mert minden édes nedűt, minden mámorító szenvedélyt egyszerre akar behabzsolni, ha már végre hozzájutott a forrásához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!