A Jang Föld Ló hónap: változások és új lehetőségek

Az idei Ló hónap elgondolkodtató üzenetekkel érkezik, és sokunk életét nagy változások várnak a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet hosszabb távú céljainkra, felnyitva a szemünket az elakadásokra és a valós helyzetünkre. A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait, hiszen a Ló jegy a Románc virág állatok közé tartozik, így hatással van a kapcsolódásainkra. Fontos, hogy szembenézzünk a problémákkal, és fókuszáljunk a megoldásra. A Ló jegy intenzív, de a jelenlegi időszakban a Föld elem lassítja, így lehetőségünk lesz nyugodt pillanatokra és minőségi kapcsolatokra szeretteinkkel. A Ló hónap energiája felélénkít sokakat, főként a hónap második felében, és lehetőséget ad az új dolgok felfedezésére és az érzelmi élményekre. Az alkotó kreativitás is felerősödik, és számtalan jó ötlet születhet.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

Elgondolkodtató üzenetekkel érkezett az idei Ló hónap: sokunk élete nagyon megváltozik a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet a hosszabb távú céljainkra azáltal, hogy felnyitja a szemünket. Látjuk és érezzük majd az elakadásainkat, tisztában leszünk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk valójában, különösen akkor, ha ez az állapot nem jó nekünk. Nem lesz rá lehetőségünk, hogy csak úgy, mint máskor, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Szembesülni fogunk velük, ha tetszik, ha nem, és a változást kikényszeríti belőlünk az élet. Természetesen ne számítson mindenki hatalmas drámára, egész apró, mindennapi dolgainkban is megjelenhet ez, mint például egy rossz szokás vagy a mozgáshiány.

A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait. Ez már csak azért is így lesz, mert a Ló jegy a kínai asztrológiában a Románc virág állatok közé tartozik, amelyek a kapcsolódásokra hatnak. Régóta elhúzódó probléma esetén fokozatosan erősödik a Ló jegy hatása, és egyre inkább érezzük, hogy foglalkoznunk kell végre a gondjainkkal, és mindenképp tennünk kell a méltatlan vagy idejétmúlt helyzet ellen. Jobban járunk, ha tudatosítjuk a problémát, nem mismásolunk, hanem mihamarabb a megoldásra fókuszálunk. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg azonnal a probléma gyökerét, de nem szabad feladni – az Univerzum abba az irányba terelget majd minket, ami nekünk a legjobb.

Ez az időszak arról is szól, hogy felismerjük a saját korlátainkat, különbséget tudjunk tenni aközött, ami a mi hatáskörünkbe tartozik és ami rajtunk kívül áll. Ez utóbbitól pedig távolságot kell tartani, vagy ha elkapott az ár és át kell mennünk a tapasztaláson, akkor minimum tanulni belőle. Sokaknak a mértékletességet kell megtanulniuk. Van, aki a szerelemben és annak megélésében nem tudja fékezni magát, mert minden édes nedűt, minden mámorító szenvedélyt egyszerre akar behabzsolni, ha már végre hozzájutott a forrásához.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!