„A Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülnek az állatövi jegyek életében”

A cikk arról szól, hogy a Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülhetnek az emberek életében. Változó motivációval és energiaszinttel teljesítenek egy-egy feladatot, ami miatt hol nagyon produktívak, hol pedig lusták lehetnek. A cikk arra is rámutat, hogy fontos a felelősségvállalás és a körültekintő cselekvés, mert az elodázott vagy nem kellő gondossággal végzett dolgok később visszaüthetnek. A cikkben említik továbbá a kínai horoszkópban résztvevő állatövi jegyek előrejelzéseit is. Az első ilyen jegy a Tigris, melyre az év közepén a Jang Tűz elem hatása van. A Tigrisek kreatívan és magabiztosan tevékenykedhetnek, és ebben az időszakban könnyebben elérhetik a kitűzött célokat. Emellett a Nyúl jegyét is érinti a Sárkány hónapja, és az idén számíthatnak több lehetőségre és sikerekre. A Nyulaknak fontos a tervezés és a pontos munkavégzés, valamint a hiteles önmagukban való hit.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

A Jang Tűz Sárkány hónapjában kettős hatások érvényesülnek. Mintha kettős fronthatás hatása alatt lennénk, mert időnként teljes erővel vetjük bele magunkat valamibe, aztán jön egy másik nap és pont az ellenkezője érvényesül, ami miatt egész nap csak heverésznénk.

Valójában, ha nincs kellő motiváció vagy kötelezettség, akkor inkább meg sem mozdulunk. De ha határidő jön vagy valami nagyon felkelti az érdeklődésünket, akkor nincs megállás, csináljuk a dolgunkat. Sőt még lelkesek is tudunk lenni, szívesen és örömmel vetjük bele magunkat az adott dologba. Lelkesedés vagy külső késztetés hiányában a másik végletbe eshetünk át, ami miatt nagyon kényelmesek, akár lusták is lehetünk. Ezzel pedig gondokat okozhatunk magunknak rövid- és hosszú távon is. Azok a helyzetek, amelyeket elodázunk vagy nem kellő gondossággal végzünk a későbbiekben visszaüthetnek, ezért mindenképp azt javaslom, hogy a fontos dolgokban legyük körültekintők. Ne húzzuk az időt, essünk mihamarabb túl a kötelezettségeinken és figyeljünk a munkában, illetve a magánéletben is a részletekre, mert ezeken könnyű elcsúszni. Ha a hónap folyamán nehézségekbe futnánk bele, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyökérokot a múltban fogjuk megtalálni. Az is lehetséges, hogy a Sárkány hónapja felszínre hoz helyzeteket, melyekkel már egyszer-kétszer meggyűlt a bajunk és itt az idő, helyre tegyük vagy lehetőséget kapunk a javításra. Mindenképp hasznunkra fog válni, ha az előttünk álló időszakban nagyobb tudatossággal intézzük a munkánkat és feladatainkat.

A hónap fő üzenete:

A tetteinknek következménye van. Minden cselekedetünknek hosszú távú hatása lehet az életünkben. Nem csak a negatív, de a pozitív események is várhatók, hiszen rengeteg jó döntésünk és cselekedetünk volt, van és lesz az életünkben, amelyeknek kellemes utóhatásai lesznek. Természetesen előfordulhatnak rossz dolgok is, de ezekből tanulni kell és nem beletemetkezni a keserűségbe.

Az állatövi jegyek előrejelzése:

Ebben a hónapban különböző hatások érvényesülnek az egyes állatövi jegyekben.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!