A JELEN SZÉPSÉGE ÉS AJÁNDÉKAI

A JELEN SZÉPSÉGE ÉS AJÁNDÉKAI

Kép: arsenal

Az élet ma van, ebben a pillanatban, nem a múltban és nem a jövőben. Az élet a legfontosabb és legértékesebb ajándék, amit Isten adott nekünk. Isten mérhetetlen jóságában csak a legjobbat akarja mindannyiunknak, akik az ő szeretett gyermekei, ezért megajándékozott minket egy őrangyallal és több ezer angyallal, akikre földi utunk minden pillanatában számíthatunk.

Ha megtanulunk teljes mértékben a jelenben élni, akkor képesek leszünk megérteni, hogy életünk sok apró, mindennapi dologból áll, például egy ölelésből vagy egy mosolyból. Sokan már nem képesek észrevenni az őket körülvevő szépséget, mert túlságosan el vannak foglalva az anyagi javak felhalmozásával, ami megakadályozza őket abban, hogy megragadják az élet valódi lényegét.

Kérd meg őrangyalodat, hogy nyissa meg a szemed, és segítsen meglátni a téged körülvevő ragyogást és az apró ajándékokat, amelyeket az élet minden nap ad neked. Egy egyszerű gyakorlatot végezhetsz, amely lehetővé teszi, hogy újra hozzászokj a körülötted lévő szépség meglátásához és felismeréséhez. A gyakorlat abból áll, hogy minden nap keressünk legalább három szép dolgot, három ajándékot, amit az élettől kaptunk, és írjuk le őket a naplónkba vagy a személyes jegyzetfüzetünkbe.

Napról napra képes leszel mindenhol meglátni a szépséget, még a nehéz helyzetekben is, és lelkesebben élni a jelenben.

Mindig emlékezzünk arra, hogy a szépség mindenütt ott van körülöttünk, és mindenekelőtt az apró dolgokban rejlik, mint például egy napsütéses nap, egy nyíló virág, madárcsicsergés, egy gyermek mosolya, egy meleg ölelés és még sok más. Mindig valami kellemes dolog vesz körül minket, amit élvezhetünk.

Azáltal, hogy észreveszed az összes gyönyörűséget magad körül, képes leszel jobban értékelni az életedet, megtanulsz lassítani a tempón, teljes mértékben a jelenben élni, és felismerni a benned rejlő szépséget.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu