A JÓLÉT ELÉRÉSE AZ ANGYALOK SEGÍTSÉGÉVEL

A JÓLÉT ELÉRÉSE AZ ANGYALOK SEGÍTSÉGÉVEL

Semmi sem fontosabb az Ön jóléténél. Amikor nem érzi jól magát, álljon meg, vegyen mély lélegzetet, és ismételje el magának, hogy a jóléte mindenek előtt áll, és azonnal találjon okot arra, hogy jobban érezze magát. Köszönd meg angyalaidnak, hogy most melletted vannak, és kérd meg őket, hogy segítsenek megtalálni egy olyan gondolatot, amitől azonnal jobban érzed magad.

A negatív érzelmek annak a jele, hogy ellenállsz valaminek, amit szeretnél, és/vagy hogy ellenállsz a változásnak. Ez az ellenállás nemcsak érzelmileg, hanem fizikailag is rosszul érzi magát. Ha odafigyelsz arra, hogyan érzed magad és hogyan érzed magad egy adott helyzetben, ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynád az érzéseidet, akkor összehangolódhatsz a magasabb éneddel, és példát mutathatsz a jólétre magad és mások számára.

A legegyszerűbb módja annak, hogy kedvező környezetet teremts magad körül, ha a figyelmedet a legjobb dolgokra összpontosítod, amelyek most az életedben vannak. Ha nehezen „látod” a körülötted lévő összes jó dolgot, aminek örülnöd kellene, kérheted az angyalok segítségét, mert ők nagyon jól tudnak rámutatni az életünkben lévő összes áldásra.

Egyszerűen csak mondd hangosan vagy gondolatban: „Angyalok, küldjetek nekem egy olyan gondolatot, amitől jól érzem magam.” A kérés megfogalmazása után nagyon figyelj, az angyalok mindig válaszolnak. Lehet, hogy hallasz egy dalt, ami emlékeztet valamire vagy valakire, és jó hangulatba hoz, kaphatsz egy telefonhívást egy barátodtól vagy valami mást. Az angyaloknak nagy a képzelőerejük, és biztosan tudják, hogyan lehet felvidítani téged.

Ne habozzon még! Keress minden jó dolgot, ami most az életedben van. Távolítsd el a jövőddel kapcsolatos önkorlátozó gondolatokat, és nézz előre mindazokra a csodálatos dolgokra, amelyek az utadba kerülnek, mert a gondolat erejével és az angyalok segítségével minden lehetséges.

A fény és a szeretet ölelése: ihoroszkop.hu