A Júniusi Ló hónap: változás és felismerés a Kínai asztrológia szerint

A cikk arról szól, hogy mi várható a következő hónapban a Kínai asztrológia alapján. A Ló hónap, amely 2023 júniusára esik, sok változást és felismerést hozhat az életünkbe. Az asztrológia szerint ez a hónap segít abban, hogy felismerjük az elakadásainkat és a problémáinkat, és a változásra fókuszáljunk. A kapcsolataink terén is hatással lehet, és lehetőséget adhat arra, hogy végre rendezzük a hosszabb ideje húzódó problémáinkat. Emellett a cikk megemlíti, hogy a Ló jegy alapvetően intenzív, de a jelenlegi időszakban a Föld elem lassítja, így lehetnek olyan napok, amikor csak pihenni és a szeretteinkkel lenni vágyunk. A cikk végén megadja a legkedvezőbb és kevésbé kedvező napokat, valamint lépéseket ismertet az olvasóknak a Kínai horoszkóp értelmezéséhez.

Image from kinai-horoszkop.comA kép forrása: kinai-horoszkop.com

2023. JÚNIUS – KÍNAI ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS A LÓ HÓNAPRA

Elgondolkodtató üzenetekkel érkezett az idei Ló hónap: sokunk élete nagyon megváltozik a következő napokban. A Jang Föld Ló hónap hatással lehet a hosszabb távú céljainkra azáltal, hogy felnyitja a szemünket. Látjuk és érezzük majd az elakadásainkat, tisztában leszünk azzal, hogy milyen helyzetben vagyunk valójában, különösen akkor, ha ez az állapot nem jó nekünk. Nem lesz rá lehetőségünk, hogy csak úgy, mint máskor, a szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Szembesülni fogunk velük, ha tetszik, ha nem, és a változást kikényszeríti belőlünk az élet. Természetesen ne számítson mindenki hatalmas drámára, egész apró, mindennapi dolgainkban is megjelenhet ez, mint például egy rossz szokás vagy a mozgáshiány.

A kapcsolatok terén is érezhetjük a Ló hónap hatásait. Ez már csak azért is így lesz, mert a Ló jegy a kínai asztrológiában a Románc virág állatok közé tartozik, amelyek a kapcsolódásokra hatnak. Régóta elhúzódó probléma esetén fokozatosan erősödik a Ló jegy hatása, és egyre inkább érezzük, hogy foglalkoznunk kell végre a gondjainkkal, és mindenképp tennünk kell a méltatlan vagy idejétmúlt helyzet ellen. Jobban járunk, ha tudatosítjuk a problémát, nem mismásolunk, hanem mihamarabb a megoldásra fókuszálunk. Előfordulhat, hogy nem találjuk meg azonnal a probléma gyökerét, de nem szabad feladni – az Univerzum abba az irányba terelget majd minket, ami nekünk a legjobb.

A Ló jegy alapvetően elég intenzív, de a jelenlegi időszakban Föld elem lassítja, így hiába a Lóban lévő a sok tüzes energia, lesznek napok, amikor másra sem vágyunk majd, csak heverészni, nyugiban lenni. Legfőképpen a szeretteinkkel. Igen-igen, a következő időszakban kiemelten fontosak lesznek a kapcsolataink, legyen az párkapcsolat, család, barátság vagy gyerekek. Ahogy már fentebb bevezettem, ezek minőségére is jobban rálátunk majd, így esélyes, hogy most fogunk dűlőre jutni egy-egy kapcsolatunkat illetően.

Tovább olvasáshoz kattints a következő oldal gombra!